Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj, gata să vândă un titular în Serie A. Când s-ar putea realiza mutarea

BREAKING | CFR Cluj, gata să vândă un titular în Serie A. Când s-ar putea realiza mutarea

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj are în continuare probleme financiare, însă acestea s-ar putea regla în următoarea perioadă de ”mercato” prin vânzarea unor jucători.

Se vorbeşte tot mai despre despre plecarea lui Nana Boateng în Coreea de Sud, lângă Dan Petrescu, la Jeonbuk, pentru două milioane de euro.

Pleacă şi Simone Scuffet?

De asemenea, presa din Italia anunţă că Empoli are oferta pregătit pentru Simone Scuffet (27 de ani), însă aşteaptă momentul oportun pentru a-l aborda pe fostul portar al celor de la Udinese.

  • La un moment dat, specialiştii îl vedeau pe Simone Scuffet ca fiind urmaşul lui Gianluigi Buffon între buturile naţionalei Italiei.

Mai exact, Empoli aşteaptă să vadă ce oferte va primi în această vară pentru portarul titular, Guglielmo Vicario, cel care a făcut un sezon 2022/2023 extrem de bun.

Drept dovadă, cota lui Vicario de piaţă, conform transfermarkt.de este de 16 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător din lotul lui Empoli.

Aşadar, Empoli îl va oferta pe Simone Scuffet în momentul în care va fi sigură de vânzarea lui Guglielmo Vicario.

Recent, presa internaţională a anunţat că Tottenham, Roma şi chiar Manchester United ar fi interesate de portarul celor de la Empoli, astfel că sunt şanse mari ca şi Scuffet să se întoarcă în Peninsulă.

  • Vicario a fost adus de la Cagliari, în vara lui 2022, pentru 8,5 milioane de euro.

CFR Cluj, profit garantat cu Simone Scuffet

Simone Scuffet a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2022, de la APOEL Nicosia, liber de contract, iar acum poate încasa de la Empoli cel puţin două milioane de euro!

În acelaşi timp, CFR-ul are postul de portar asigurat, dacă Scuffet va pleca. A fost adus Cătălin Căbuz, iar Otto Hindrich s-a întors la club după împrumut în Ungaria. Acestora li se adaugă tânărul Răzvan Sava.

Conducătorii celor de la CFR Cluj au recunoscut în mai multe rânduri că sunt dispuşi să se despartă de Simone Scuffet, pentru o sumă corectă, chiar dacă este unul dintre cei mai valoroşi portari din Superliga României.

Afla mai multe despre: simone scuffetempoliudinese 

viewscnt
Articole similare