Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj ”îi fură” Universităţii Craiova un jucător de naţională. Adrian Mutu a dat ”undă verde” pentru transfer

BREAKING | CFR Cluj ”îi fură” Universităţii Craiova un jucător de naţională. Adrian Mutu a dat ”undă verde” pentru transfergalerie foto

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Adrian Mutu (45 de ani), nu este pe deplin mulţumit de compartimentul defensiv, în special de fundaşii centrali, aşa că a cerut de urgenţă întăriri.

Conform playsport.ro, primu jucător aflat pe lista ”Briliantului” este fundaşul central Lumbardh Dellova (25 de ani), internaţional kosovar, legitimat în acest moment la fost echipă a lui Albion Rrahmani, FC Ballkani.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Lumbardh Dellova, conform transfermarkt.de.

CFR Cluj vrea un fundaş central internaţional

Sursa citată anunţă că CFR Cluj este decisă să perfecteze cât mai curând transferul jucătorului kosovar, iar acesta să i se alăture lui Adrian Mutu din vară, imediat ce se va redeschide ”fereastra” de transferuri.

Oficialii din Gruia vor merge la Budapesta, pe 26 martie, pentru a-l vedea la lucru pe Lumbardh Dellova în partida amicală pe care Kosovo o va disputa în compania Ungariei, pe ”Puşkaş Arena”.

  • 7 meciuri pentru naţionala statului Kosovo a adunat Lumbardh Dellova, până în acest moment.
  • A fost titular în ultimele patru partide din preliminariile pentru EURO 2024: 4-0 cu Andorra, 1-0 cu Israel, 1-1 cu Elveţia şi 0-1 cu Belarus.

În cariera sa, Lumbardh Dellova a mai jucat pentru KF Liria (Kosovo); Slovan Ljubljana (Slovenia), Hajduk Split (Croaţia), FC Prishtina şi FC Ballkani (Kosovo).

Contractul său cu Ballkani urmează să expire în decembrie 2024, iar CFR Cluj va încerca să profite de acest aspect pentru a obţine transferul său în schimbul unei sume rezonabile.

În acest sezon, CFR Cluj a utilizat cu preponderenţă trei fundaşi centrali: puştiul Matei Ilie şi experimentaţii Matija Boben şi Arlind Ajeti, ultimul dintre aceştia fiind accidentat în acest moment.

CFR Cluj vrea un jucător dorit şi de Universitatea Craiova

În iarna recent încheiată, presa din Kosovo a anunţat că Lumbardh Dellova a fost foartea aproape de un transfer la Universitatea Craiova. 

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, şi-a dat ”ok-ul” pentru realizarea mutării, însă aceasta nu s-a mai realizat. 

Dellova nu a mai ajuns la Craiova. În schimb, în Bănie a ajuns un alt internaţional, din Honduras, Denil Maldonado.

Afla mai multe despre: cfr clujuniversitatea craiovamihai rotarunelutu vargaadrian mutulumbardh dellovakosovo 

viewscnt
Articole similare