You are here:

BREAKING | CFR Cluj şi-a luat atacant de titlu! Dan Petrescu primeşte întăriri serioase din partea lui Neluţu Varga

BREAKING | CFR Cluj şi-a luat atacant de titlu! Dan Petrescu primeşte întăriri serioase din partea lui Neluţu Varga

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a transferat pe Virgiliu Postolachi, fostul atacant al celor de la UTA Arad.

CFR Cluj, transfer de top pentru titlu! Dan Petrescu primeşte întăririle de care avea nevoie

După ce l-a vândut pe Philip Otele în Emiratele Arabe Unite, iată că Neluţu Varga este foarte activ pe piaţa transferurilor. Răzvan Sava s-a înţeles deja cu cei de la Udinese, dar CFR Cluj mai şi aduce fotbalişti, nu doar vinde.

Concret, ardelenii au anunţat oficial transferul lui Virgiliu Postolachi, de la Grenoble, atacant care a evoluat în Superliga României şi la UTA Arad.

„Bine ai venit, Virgiliu Postolachi! Cluburile CFR 1907 Cluj şi Grenoble au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Virgiliu Postolachi.

Crescut în Franţa la celebra academie a celor de la PSG, tânărul atacant vine în Gruia după un sezon petrecut la Grenoble, formaţie pentru care a bifat 33 de partide, 4 goluri şi 2 pase decisive.

Vârful de 24 de ani a mai evoluat în Belgia, la Mouscron, în Danemarca la Vendsyssel, la echipele secunde ale celor de la PSG şi Lille, dar şi în România, la UTA Arad, echipă pentru care a marcat de 14 ori în 46 de partide.

Un obişnuit al naţionalei Moldovei, noul nostru atacant a bifat 21 de selecţii pentru prima reprezentativă a ţării sale în doar trei ani. Îi urăm bun venit în Gruia şi cât mai multe reuşite în tricoul echipei noastre!”, a transmis CFR Cluj pe pagina de Facebook a clubului.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujtransfer 

viewscnt
Articole similare