You are here:

BREAKING | CFR dă lovitură după lovitură! Dan Petrescu a pus ochii pe unul dintre golgheterii din Franţa

BREAKING | CFR dă lovitură după lovitură! Dan Petrescu a pus ochii pe unul dintre golgheterii din Franţa

Superliga

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte pentru un sezon infernal. Revenit pe banca grupări ardelene în luna aprilie, Dan Petrescu a reuşit să o califice pe CFR în turul doi al UEFA Conference League, obţinând locul doi în clasamentul Superligii.

Dan Petrescu are planuri mare în noua ediţie de Superligă, astfel că îşi face lot foarte puternic. Primul nume mare semnat de ardeleni este Andrei Artean, nimeni altul decât campionul României cu „marinarii” lui Hagi.

Prin acest transfer, SuperDan caută să-şi „betoneze” linia mediană, unul dintre punctele slabe ale CFR-ului în sezonul anterior. După aducerea lui Artean, CFR încearcă să se întărească şi în compartimentul ofensiv, acolo unde Bîrligea şi Otele au făcut spectacol în stagiunea precedentă.

Artean, iar acum el! CFR Cluj vrea să transfere unul dintre atacanţii ce s-au remarcat în sezonul trecut în Franţa

CFR Cluj a pus ochii Christopher Ibayi, conform ProSport. În vârstă de 28 de ani, atacantul francez, cu origini congoleze,  a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui AC Ajaccio în sezonul recent încheiat.

Sosit la gruparea corsicană în iarnă, Ibayi a marcat şase goluri în 17 meciuri pentru Ajaccio şi a contribuit decisiv la salvarea alb-roşiilor de la retrogradare, fiind cel mai bun marcator din echipă.

Ajaccio a terminat pe locul 15 în Ligue 2, la cinci puncte distanţă peste Troyes, echipă ce a ocupat prima poziţie retrogradabilă.

De-a lungul carierei, Ibayie a mai jucat pentru Bastia B, Tours B, FC Lucciana, US Granville, Trelissac FC, FC Versailles şi FC Rouen.

  • Christopher Ibayi este cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligaibayi 

viewscnt
Articole similare