Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR, transfer de titlu! Varga i-a luat faţa "Regelui" Hagi şi l-a convins să semneze!

BREAKING | CFR, transfer de titlu! Varga i-a luat faţa "Regelui" Hagi şi l-a convins să semneze!

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj mişcă "pe silenţios" în mercato, în privinţa mutărilor pentru sezonul viitor. Se pare, însă, că echipa din Gruia pregăteşte un nou transfer care să întărească lotul în lupta pentru un nou titlu de campioană, după ce Farul s-a încoronat la finalul sezonului trecut.

CFR Cluj pregăteşte un transfer de titlu, un fotbalist cu gleznă fină de la o rivală din Superligă. Jucătorul a fost dorit şi de Gică Hagi la Farul, însă se pare că "Feroviarii" au reuşit să câştige lupta pentru semnătura sa, în ciuda faptului că Farul va evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

BREAKING | CFR, transfer de titlu! Varga i-a luat faţa "Regelui" Hagi şi l-a convins să semneze!

Jucătorul pe care CFR Cluj l-a convins să semneze este batavul Desley Ubbink (30 de ani), un mijlocaş ofensiv care a evoluat la UTA Arad în sezonul trecut. De serviciile lui Ubbink s-a interesat şi Gică Hagi, care-l voia la Farul, însă CFR Cluj a câştigat lupta cu "Regele", scrie sportarad.ro.

"Din câte se pare, Desley Ubbink s-ar putea reîntâlni cu Otele la Cluj, fiind aproape să semeneze cu „feroviarii”, după ce au existat tatonări şi din partea actualei campioane, Farul Constanţa", scrie sursa citată în privinţa mutării lui Desley Ubbink la Cluj-Napoca.

Desley Ubbink a fost om de bază în sezonul trecut la UTA Arad: a jucat 40 de meciuri (2.542 de minute) şi a marcat trei goluri, având în cont şi opt pase de gol. După un sezon decent, se pare că acest a atras atenţia celor de la CFR Cluj, care se pregăteşte să-l transfere.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Desley Ubbink în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Până acum, CFR Cluj a anunţat oficial transferurile lui Philip Otele (24 de ani, UTA) şi Cătălin Căbuz (27 de ani, Chindia).

Afla mai multe despre: cfr cluj transfer desley ubbinkdesley ubbink transfer cfr clujdesley ubbink farul cfr clujcfr cluj transfer ubbink 

viewscnt
Articole similare