Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mandorlini nu a venit singur la CFR. Clujenii au anunţat două transferuri pentru lupta la titlu. Un fost fotbalist al Farului va juca în Gruia

OFICIAL | Mandorlini nu a venit singur la CFR. Clujenii au anunţat două transferuri pentru lupta la titlu. Un fost fotbalist al Farului va juca în Gruia

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, vineri, că la conducerea tehnică a revenit Andrea Mandorlini, care a pregătit echipa şi în perioada 2009-2010.

“Ţelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experienţă şi profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competiţional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia”, este anunţul clubului.

Otele şi Căbuz, noile achiziţii ale CFR-ului

“Începând din această vară, mijlocaşul Philip Otele va îmbrăca tricoul alb-vişiniu!

Nigerianul de 24 de ani vine în Gruia de la UTA Arad, după o perioadă de un an şi jumătate petrecută la echipa arădeană, unde a bifat 58 de partide şi a înscris de 11 ori”

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că, începând din această vară, portarul Cătălin Căbuz face parte din familia CFR!”, a notat CFR Cluj pe Facebook.

Portarul în vârstă de 26 de ani a început fotbalul la Academia Hagi, fiind multiplu campion la juniori. La seniori, Cătălin a evoluat în primul eşalon pentru FC Hermannstadt şi Chindia Târgovişte. De asemenea, goalkeeper-ul a făcut parte din lotul României U21, în 2019, pentru semifinalele EURO U21 din Italia”.

 

 

Afla mai multe despre: farulfcsbcfr 

viewscnt
Articole similare