Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CSA Steaua a câştigat lupta, dar nu şi războiul! FCSB - CFR Cluj, în Ghencea? ”Nu văd ce ne-ar mai putea opri”

BREAKING | CSA Steaua a câştigat lupta, dar nu şi războiul! FCSB - CFR Cluj, în Ghencea? ”Nu văd ce ne-ar mai putea opri”

Fotbal

Comentarii

FCSB a primit o nouă ”lovitură” din partea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, iar derby-ul cu Dinamo se va disputa pe ”Arcul de Triumf”, cu doar aproximativ 8.000 de suporteri, în loc să se joace ”pe Ghencea”, cu 30.000 de oameni în tribune.

După zile interminabile de discuţii şi negocieri, FCSB a trebuit să se declare învinsă, pentru moment, de rivala CSA, din cauza clauzelor ilogice cerute de aceştia.

Chiar dacă o nouă luptă a fost pierdută de FCSB, situaţia ”războiului” s-ar putea schimba definitiv peste două săptămâni, când FCSB ar urma să joace contra celor de la CFR Cluj.

FCSB - CFR Cluj, în Ghencea?

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat din nou, public, că stadioanele statului trebuie puse în slujba sportului de performanţă, iar aici nu este loc de alte interese ascunse.

  • În plus, Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control pentru a ancheta situaţia de la CSA Steaua şi pentru a înţelege mai bine de ce discuţiile cu FCSB nu s-au concretizat.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că sunt şanse foarte mari ca partida cu CFR Cluj, programată pe 5 august, în etapa a 4-a a Superligii, să se dispute pe stadionul ”Steaua” din Ghencea.

Nu văd ce s-ar mai putea întâmpla pentru a fi opriţi. Toată invenţia asta - vrem o poliţă pe care nimeni nu o poate emite - nu mai merge. Nu mai e un meci cu risc maximum, în care trei galerii sunt implicate şi că există vreun pericol.

Oamenii ăştia (n.r - de la CSA) cred că au câştigat ceva. Nu au câştigat nimic. Oprobiul maselor, asta au câştigat. Ce s-a întâmplat e o bătaie de joc la adresa a mii şi mii de români, care voiau să vadă un meci pe un stadion destinat fotbalului.

Nu orice meci, derby-ul fotbalului românesc. Dar aşa s-a decis. Salut decizia în forţă a premierului Ciolacu. Poate primul politician care, într-adevăr, are curajul să pună piciorul în prag”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport

Mihai Stoica: ”O să mai scoatem la vânzare 600 de bilete!”

Din cauza refuzului de a fi primiţi pe arena din Ghencea, suporterii au făcut cozi kilometrice, vineri, la Arena Naţională, pentru a pune mâna pe puţinele bilete emise.

Mihai Stoica a mers la casele de bilete şi a stat de vorbă cu cei prezenţi, oferindu-le mai multe detalii despre întreaga situaţie creată.

Am venit la Steaua în 2002. Niciodată nu a fost aşa ceva. Asemuiesc situaţia de astăzi, cumva, cu refuzul suporterilor de a pleca de pe stadion la meciul cu Villarreal. Căzuse zăpada aia mare.

O doamnă, în vârstă de 70 de ani, venise la ora opt şi nu voia să stea la umbră, stătea în soare, nu cumva să treacă cineva înaintea ei. Mai mult decât emoţionant.

Aşa cum am promis celor de la case, s-ar putea să mai fie câteva sute de bilete pe care să le mai punem de vânzare, mâine, la case. Vreo 600. Vom da un comunicat. Da, da, la casele de la Arena Naţională.

Multora le-am explicat că a trebuit să avem nişte criterii. Unii suporteri au prioritate. Vin oameni din diaspora la noi la meciuri, nu o dată pe an, şi era logic să-i ajutăm. Echipa noastră este însoţită în deplasări de foarte mulţi suporteri. Am încercat să instalăm un ecran gigant pe stadionul de lângă Arc, dar nu ne permite timpul. Nu putem să obţinem aprobările pentru aşa ceva în timp scurt. 

Ţinând cont că la ultimul meci al nostru important, cu CFR Cluj, au fost 42.000 de suporteri, majoritatea ai noştri, cred că meciul FCSB-Dinamo ar fi fost sold out pe Arena Naţională”, a completat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: csa steauaghenceafcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare