Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dan Şucu detonează ”bomba”: 1,5 milioane de euro pentru transferul unui mijlocaş

BREAKING | Dan Şucu detonează ”bomba”: 1,5 milioane de euro pentru transferul unui mijlocaş

Fotbal

Comentarii

Cătălin Cîrjan (20 de ani) a bifat primele sale două prezenţe la Rapid, iar mijlocaşul s-a dovedit unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei lui Cristiano Bergodi.

  • Cătălin Cîrjan a ajuns la Rapid în această vară, sub formă de împrumut, de la Arsenal Londra.

Cătălin Cîrjan impresionează sub Podul Grant!

Potrivit jurnalistului sportiv Sorin Chiriac, de la playsport.ro, şefii formaţiei din Giuleşti, Dan Şucu şi Victor Angelescu, sunt gata să plătească suma cerută de Arsenal pentru transferul definitiv al lui Cîrjan: 1,5 milioane de euro pentru 60% din drepturile federative ale jucătorului.

Aşadar, Arsenal a fost de acord să fie includă în înţelegere o clauză de transfer definitiv, aşa cum îşi doreau conducătorii Rapidului, însă s-a asigurat că, dacă se ajunge acolo, va păstra 40% din drepturile fotbalistului.

Cătălin Cîrjan se va transfera definitiv la Rapid

Evoluţiile lui Cătălin Cîrjan din primele două etape i-au impresionat şi pe rivalii de la FCSB.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, l-a lăudat pe tânărul fotbalist şi îi prevede un viitor frumos.

Cîrjan a fost cel mai bun jucător al Rapidului, se mişcă mult, caută jocul. A arătat că e fotbalist. A făcut preluarea aia, toată lumea se aştepta să tragă la poartă, după aia şutul n-a fost extraordinar, dar eram curios să-l văd. E foarte bun.

E un jucător care poate face diferenţa şi o face, nu fuge de joc. El nu are un fizic impunător, dar a avut o fază când a pus bine corpul. Se vede că a lucrat cu Arteta şi s-a antrenat cu jucători mari.

E indiscutabil că e un jucător rafinat şi avem nevoie de aşa ceva în fotbalul românesc", a declarat expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: catalin cirjanarsenaldan sucu 

viewscnt
Articole similare