Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Darius Olaru se gândeşte să plece de la FCSB!

BREAKING | Darius Olaru se gândeşte să plece de la FCSB!

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul celor de la FCSB, Darius Olaru (25 de ani), este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din campionatul României.

Darius Olaru este golgheterul Superligii cu 10 goluri, iar specialiştii de la transfermarkt.de l-au cotat la 6.500.000 de euro, cea mai mare din întregul campionat.

Darius Olaru ar vrea să plece de la FCSB

Mijlocaşul celor de la FCSB a lăsat de înţeles că şi-ar dori să plece de la FCSB în vară, dacă va reuşi să câştige titlul cu formaţia roş-albastră şi să facă meciuri bune la EURO 2024.

Darius Olaru a recunoscut că este la curent cu formaţiile rostite în jurul său, mai ales în mediul online, dar are cunoştinţă şi despre alte echipe, ale căror nume nu au ajuns în spaţiul public.

În acelaşi timp, internaţional român este conştient că nu depinde doare de el să plece ”afară”, însă nu face din acest subiect un caz. Dacă va juca bine în continuare, cu siguranţă formaţiile importante din Vest vor avea ochi şi pentru el.

Mă văd câştigând campionatul în acest sezon şi după vom vedea. Cât va fi nevoie de mine, voi da totul! Dacă voi ieşi campion şi-mi voi pune în cap să joc şi la Euro, va fi un moment bun pentru mine.

Am auzit multe şi din presă, dar şi altele care nu s-au scris. Nu ştiu ce să spun. Aceste lucruri nu depind de mine şi nu m-am gândit niciodată la o ofertă atunci când s-a scris.

Îmi place campionatul englez, dar ştiu că e foarte greu de ajuns acolo. Mi-ar plăcea şi cele din Italia, Spania, orice”, a declarat Darius Olaru, pentru iamsport.ro.

Darius Olaru, dorit de Gent

Celebra publicaţie belgiană ”Voetbal Niews” a anunţat că Gent şi-a întocmit o listă de cinci jucători pe care ar dori să-i transfere în această iarnă, iar în fruntea listei este mijlocaşul celor de la FCSB, Darius Olaru.

Nu este surprinzător faptul că jucătorul de 25 de ani este o adevărată senzaţie în fotbalul românesc, iar FCSB speră să profite financiar de pe urma sa. Patronul Gigi Becali a declarat în mod explicit că Olaru nu poate pleca fără 7.000.000 de euro.

Pe lângă preţul (prea) ridicat pentru Olaru, AA Gent se confruntă şi cu interesul mai multor formaţii, precum Anderlecht, Monza şi Torino”, au scris belgienii.

Cu toate acestea, Darius Olaru a semnat un nou contract cu FCSB, în vara trecută, în care şi-a adăugat o clauză de reziliere de 5.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: darius olarugentspaniaitalia 

viewscnt
Articole similare