Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Doi granzi din Europa îl vor pe Florinel Coman! Starul de la FCSB a recunoscut: „Vreau să plec!”

BREAKING | Doi granzi din Europa îl vor pe Florinel Coman! Starul de la FCSB a recunoscut: „Vreau să plec!”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman are şanse foarte mari să plece de la FCSB în vară, fiind dorit de două cluburi importante din Germania.

Florinel Coman, dorit de două cluburi importante din Europa şi poate pleca de la FCSB în vară

Florine Coman a înscris în derby-ul câştigat de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 2-0, dar întreg sezonul a fost unul excelent până acum. Cu şanse foarte mari să câştige titlul în România şi să iasă golgheterul Superligii, starul echipei lui Becali ia în calcul să plece în străinătate la finalul sezonului.

Două echipe de mare tradiţie din Bundesliga îl monitorizează deja pe Florinel Coman: Stuttgart şi Borussia Monchengladbach. Anunţul a fost făcut chiar de Adrian Ilie, fostul mare internaţional. Suma de transfer ar fi reprezentată chiar de clauza de reziliere a lui Coman: 5 milioane de euro.

„Îl ducem în Germania şi pe el. Sunt mai multe echipe interesate. Stuttgart, Gladbach… E foarte simplu, că are clauză de 5 milioane. Se plăteşte şi gata.

Dar pentru el sper să plece înainte de Campionatul European. Eu zic că e mai bine să plece înainte, pentru că am senzaţia că nu va juca la Euro”, a spus Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Florinel Coman surprinde după FCSB - Universitatea Craiova 2-0: „Vreau să plec!”

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Florinel Coman a tras concluziile. Starul de la FCSB a recunoscut că vrea să prindă un transfer în străinătate. Totuşi, Coman îi linişteşte pe fani şi spune că mai întâi vrea să cucerească titlul alături de FCSB.

„Am avut o repriză foarte slabă, dar m-au ajutat colegii mei. Am verticalizat, a fost un meci bun. Am făcut o fandare spre titlu, e clar că suntem favoriţi. Am văzut ce vorbesc contracandidatele. Le-am transmis şi la pauză că trebuie să jucăm foarte bine colegilor, să nu credem că avem sacii în căruţă.

Trebuia să mai marcăm, să nu fim deconectaţi. Am făcut totuşi un joc defensiv foarte bun, nu le-am dat spaţii, a fost foarte bine. E bine că am câştigat, mi-a zis antrenorul înainte de meci că voi da două goluri.

Am văzut aseară meciul celor de la CFR Cluj, un meci foarte bun. Au fructificat ocaziile avute, e o echipă solidă, campioană în anii trecuţi. Nu va fi un meci uşor. E un duel deschis, deci eu cred că va fi spectacol, dar sperăm să luăm cele trei puncte, asta ne interesează, nu spectacolul.

Trebuie să schimb campionatul, este normal, dar momentan sunt angrenat aici, sunt cu echipa, îmi dau viaţa pentru echipă. Obiectivul este câştigarea campionatului şi apoi e normal să mă gândesc să plec. Este visul meu să iau campionatul cu această echipă”, a declarat Florinel Coman după meci.

 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbbundesligatransfer 

viewscnt
Articole similare