You are here:

BREAKING | Dorit de Becali la FCSB, Florin Tănase a luat decizia! La ce echipă va juca atacantul de naţională

BREAKING | Dorit de Becali la FCSB, Florin Tănase a luat decizia! La ce echipă va juca atacantul de naţională

Stranieri

Comentarii

Florin Tănase nu ia în calcul să revină la FCSB, în Superliga României. Atacantul preferă să aştepte un contract din străinătate.

Florin Tănase a decis! La ce echipă vrea să joace fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB

După câştigarea titlului în Superliga României, FCSB va avea parte de un traseu dificil spre grupele UEFA Champions League. Din acest motiv, patronul Gigi Becali vrea să-şi facă un lot cât mai puternic pentru ca echipa sa să poată face faţă în preliminariile europene.

Deşi l-a adus pe Daniel Popa pe postul de atacant, finanţatorul de la FCSB este hotărât să-l aducă şi pe Florin Tănase, fostul atacant al echipei. Totuşi, se pare că atacantul nu are în planuri să revină în fotbalul românesc, ci aşteaptă în continuare o ofertă bună din străinătate, anunţă Prosport.

Florin Tănase ar avea deja negocieri serioase cu mai multe cluburi din Golf, iar diferenţa salarială joacă un rol decisiv în acest context, mai ales că Tănase îşi doreşte un salariu de aproximativ un milion de euro pe sezon.

Astfel, Florin Tănase va juca cel mai probabil la o echipă din Golf în sezonul viitor, având în vedere că în fotbalul românesc niciun club nu îi va îndeplini preferinţele financiare.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Variantă surpriză pentru atacul celor de la FCSB! Omul pe care Becali îl poate folosi în Champions League

Gigi Becali l-a adus în această vară pe Daniel Popa, fotbalist despre care a avut numai cuvinte de laudă. Totuşi, fostul fotbalist Valentin Badea este sigur că inclusiv francezul Edjouma reprezintă o variantă excelentă petnru FCSB în atac.

„Am văzut că mai e şi Edjouma acolo. De ce nu? Dintre toţi jucătorii din lot, eu pe Daniel Popa îl văd ca şi număr 9. Edjouma sau Miculescu, dacă ar juca, sunt improvizaţii. Băluţă, la fel. Se pot adapta însă şi ei, în funcţie de joc.

Să aşteptăm finalul perioadei de transferuri şi poate vom avea surprize, cine ştie”, a declarat Valentin Badea, potrivit Sportpesurse.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare