Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | E gata! Dorit de Gigi Becali la FCSB, jucătorul a semnat: "E oficial"

BREAKING | E gata! Dorit de Gigi Becali la FCSB, jucătorul a semnat: "E oficial"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Noi transferuri interesante se realizează în aceste ultimele zile de ”mercato”.

Unul dintre preferaţii lui Gigi Becali din ultimele ferestre de transferuri, fundaşul portughez Andre Duarte (25 de ani), nu se va mai transfera la FCSB în această vară, deoarece a ajuns la un acord cu formaţia croată Osijek.

Andre Duarte nu mai ajunge la FCSB

Informaţia a fost făcută publică de către jurnalistul Pedro Sepulveda, pe reţelele sociale. Fotbalistul va merge sub formă de împrumut de la Reggiana la Osijek, pentru un sezon.

Exclusiv. Andre Duarte a lăsat-o pe Reggiana din Italia, Serie B, pentru a se alătura celor de la Osijek. Un împrumut pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv”, a anunţat jurnalistul.

 

Andre Duarte a plecat de la U Craiova 1948 în această vară, cu scandal. Lusitanul i-a anunţat pe olteni că nu-şi va prelungi contractul, scadent în vara lui 2023, însă oltenii afirmă că au o clauză prin care contractul se poate prelungi automat pentru încă un an.

Ulterior, Andre Duarte a intentat un proces la FIFA, iar forul mondial i-a dat voie să se legitimeze la un alt club, până când problema va fi soluţionată.

După doar câteva săptămâni în Italia, jurnaliştii din Peninsulă au anunţat că Reggiana este gata să renunţe la fotbalist, în favoarea celor de la FCSB.

Nu avea să fie vorba despre FCSB, pentru că pe fir au intrat croaţii de la NK Osijek şi s-au dovedit mai convingători în negocieri.

Adrian Mititelu regretă refuzul oferit lui Gigi Becali

Cu siguranţă, aducerea lui Andre Duarte va costa mai puţin decât ar fi costat dacă ar fi ajuns la o înţelegere cu Adrian Mititelu.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Andre Duarte, conform transfermarkt.de.

Mititelu era supărat şi spunea că vine cu toporul. Să se ducă în Europa cu toporul acum, că a plecat Duarte. A semnat.

De la mine lua nişte bani. 200-300.000 de euro, ne înţelegeam noi. Acum, să dea cu toporul că a plecat. S-a înţeles cu altă echipă prin Europa”, declara Gigi Becali, în urmă cu două luni.

Afla mai multe despre: andre duartegigi becaliosijek 

viewscnt
Articole similare