Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB mai pregăteşte un super transfer! Gigi Becali a ”blufat”, însă italienii l-au dat de gol

BREAKING | FCSB mai pregăteşte un super transfer! Gigi Becali a ”blufat”, însă italienii l-au dat de gol

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a declarat, recent, că nu va mai aduce niciun jucător la echipă până să va termina perioada de transferuri, însă acest lucru ar putea fi doar o metodă de a-şi masca adevăratele intenţii.

Potrivit jurnaliştilor italieni, FCSB insistă pentru transferul fundaşului central Andre Duarte, fost jucător la FCU Craiova, cel care s-a pregătit în ultima lună cu formaţia italiană Reggiana.

Andre Duarte semneză cu FCSB?

Andre Duarte a plecat cu scandal de la FCU Craiova. Lusitanul i-a anunţat pe olteni că nu-şi va prelungi contractul, scadent în vara lui 2023, însă oltenii afirmă că au o clauză prin care contractul se poate prelungi automat pentru încă un an.

Ulterior, Andre Duarte a intentat un proces la FIFA, iar forul mondial i-a dat voie să se legitimeze la un alt club, până când problema va fi soluţionată.

După doar câteva săptămâni în Italia, jurnaliştii din Peninsulă anunţă că Reggiana este gata să renunţe la fotbalist, în favoarea celor de la FCSB.

  • Nu se ştie exact motivul acestei decizii: dacă italienii se tem de procesul cu FCU sau nu sunt mulţumiţi de fotbalist.

Exact în urmă cu o lună, Reggiana anunţa sosirea fundaşul central Andre Duarte, născut în 1997.

Fotbalistul portughez se eliberase de contractul cu Universitatea Craiova (n.r. - FCU Craiova) unde adunase 45 de prezenţe în sezonul trecut, în diferite competiţii.

Astăzi, din informaţiile adunate de către redacţia noastră, clubul Emilian l-ar putea lăsa să plece. FCSB, fosta Steaua, insistă pentru fundaş”, anunţă tuttomercatoweb.com.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, şi-a declarat de nenumărate ori admiraţia pentru Andre Duarte şi era gata să achite 300.000 de euro în schimbul său, însă Adrian Mititelu nu a vrut să-l vândă.

Acum, din spusele italienilor, Gigi Becali a revenit cu interesul pentru Andre Duarte şi forţează transferul său, chiar în aceste zile.

Adrian Mititelu regretă refuzul oferit lui Gigi Becali

Cu siguranţă, aducerea lui Andre Duarte va costa mai puţin decât ar fi costat dacă ar fi ajuns la o înţelegere cu Adrian Mititelu.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Andre Duarte, conform transfermarkt.de.

Mititelu era supărat şi spunea că vine cu toporul. Să se ducă în Europa cu toporul acum, că a plecat Duarte. A semnat.

De la mine lua nişte bani. 200-300.000 de euro, ne înţelegeam noi. Acum, să dea cu toporul că a plecat. S-a înţeles cu altă echipă prin Europa”, declara Gigi Becali, în urmă cu două luni.

Afla mai multe despre: andre duartegigi becalireggiana 

viewscnt
Articole similare