Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andre Duarte pleacă din Superligă şi va fi antrenat de un nume uriaş din fotbalul italian. Cu cine s-a înţeles fundaşul dorit de FCSB

Andre Duarte pleacă din Superligă şi va fi antrenat de un nume uriaş din fotbalul italian. Cu cine s-a înţeles fundaşul dorit de FCSB

Superliga

Comentarii

Andre Duarte s-a înţeles cu Reggiana, echipă nou-promovată în Serie B.

Fundaşul portughez şi-a anunţat plecarea de la FC U Craiova la începutul lunii iunie, prin intermediul unei postări pe contul personal de Facebook.

”Încă un an se apropie de final. Dintre toţi, cel mai provocator şi dificil, atât profesional, cât şi personal, dar termin cu un sentiment de împlinire.

În primul rând, mulţumesc colegilor mei care m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi în care am ajuns. În al doilea rând, un cuvânt adresat fanilor care au arătat întotdeauna o imensă bunătate faţă de mine pe care nu o voi uita niciodată. În cele din urmă, mulţumesc oamenilor care au făcut posibil acest pas în carieră şi mi-au oferit ocazia să arăt ce pot la un nivel superior.

După 45 de jocuri şi 4110 minute, este timpul să mă odihnesc şi să mă pregătesc pentru noul sezon care urmează, care cu siguranţă îmi va aduce noi provocări şi obiective”, a scris lusitanul pe Facebook.

Reggiana, antrenată de legendarul Nesta

Conform Tuttomercatoweb,  Andre Duarte a ajuns la un acord cu gruparea ”Granata”, iar anunţul oficial al clubului va urma în cel mai scurt timp. Alessandro Nesta o va pregăti pe Reggiana în Serie B. Fostul mare fundaş al lui AC Milan a preluat-o pe Reggiana la începutul acestei veri şi semnat un contract valabil până în 2024. Pentru Nesta este a patra experienţă ca antrenor. Fostul căpitan al Italiei le-a mai pregătit pe Miami FC, Perugia şi Frosinone.

Andre Duarte a bifat 45 de meciuri în acest sezon pentru FC U Craivoa în toate competiţiile. Portughezul a intrat în conflict cu conducerea clubului din Bănie, după ce a Adrian Mititelu a susţinut că Duarte mai are un an de contract, deşi fotbalistul era sigur că înţelegerea va expira în această vară.

Este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro.

Afla mai multe despre: fc u craiovaandre duarte 

viewscnt
Articole similare