Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | El e alesul lui Rotaru. U Craiova şi-a găsit antrenorul perfect după demiterea lui Petev: "Nu ascund, există tatonări"

BREAKING | El e alesul lui Rotaru. U Craiova şi-a găsit antrenorul perfect după demiterea lui Petev: "Nu ascund, există tatonări"
Comentarii

Universitatea Craiova l-a demis pe bulgarul Petev, iar acum Mihai Rotaru este în căutarea unui nou antrenor.

După o săptămână de coşmar, în care Universitatea Craiova a fost eliminată din sferturile Cupei României şi a pierdut şi lupta la titlu, oficialii clubului l-au demis pe Ivaylo Petev.

Cu Marius Şumudică aflat într-o perioadă dificilă a carierei şi retras, temporar, din activitate, Constantin Gâlcă este foarte aproape de a bate palma cu Mihai Rotaru pentru a prelua banca tehnică a oltenilor.

Antrenorul care i-a adus ultimul titlu FCSB-ului, în 2015, a recunoscut că este interesat de o revenire în fotbalul românesc. Întrebat despre o posibilă înţelegere cu Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă a dezvăluit că interesul oltenilor pentru serviciile sale este tentant.

”N-am avut până acum nicio discuţie legată de Craiova, dar ar fi o variantă tentantă, evident! Au mai existat propuneri din ţară, dar nu s-au concretizat niciodată din diverse motive ivite la negocieri. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Nu ascund că există tatonări şi întrebări din alte părţi, însă e o perioadă de căutări pentru mulţi” , a spus Constantin Gâlcă pentru sportpesurse.ro.

De altfel, expertul Orange Sport, Basarab Panduru, bun prieten cu Gâlcă, a recunoscut că l-ar vedea pe acesta pe banca tehnică a Universităţii Craiova.

Demis de FCSB în vara anului 2015, imediat după ce a câştigat toate cele trei trofee pe plan intern, titlul, Cupa României şi Cupa Ligii, Constantin Gâlcă a preluat-o pe Espanyol, la finalul anului respectiv.

Antrenorul român a fost demis de catalani după doar cinci luni, apoi, după două experienţe în Golf, la Al Taawoun şi Al Fayha, Gâlcă a mers în Danemarca la Vejle.

A stat doi ani şi jumătate, a promovat echipa în prima ligă, însă, în iunie 2021, a rămas liber de contract. Gâlcă şi-a mai încercat norocul la Radomiak, în Polonia, echipă de care s-a despărţit în noiembrie 2023.

Afla mai multe despre: mihai rotaruu craiova 

viewscnt
Articole similare