Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru este prieten cu antrenorul dorit de Universitatea Craiova! "Da, l-aş vedea acolo. Vorbesc cu el" | EXCLUSIV

Panduru este prieten cu antrenorul dorit de Universitatea Craiova! "Da, l-aş vedea acolo. Vorbesc cu el" | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, s-a declarat surprins de faptul că Universitatea Craiova l-a schimbat pe Ivaylo Petev. Prieten cu unul dintre candidaţii lui Mihai Rotaru pentru banca tehnică, Pandi a analizat situaţia privind înlovuitorul bulgarului.

Basarab Panduru este prieten cu Constantin Gâlcă, antrenorul aflat pe lista Universităţii Craiova

Ivaylo Petev este al treilea antrenor schimbat de Universitatea Craiova în acest sezon. Clubul va anunţa noul antrenor după 17 aprilie, iar lista este deschisă în acest moment. 

În ultimele zile au apărut informaţii despre posibila sosire a lui Constantin Gâlcă la Universitatea Craiova, iar Basarab Panduru a oferit o primă reacţie. 

Cei doi componenţi ai Generaţiei de Aur au jucat împreună şi la Steaua, sunt prieteni şi vorbesc constant, iar expertul Orange Sport a dezvăluit că l-ar vedea potrivit pe Gâlcă pentru postul de antrenor la Universitatea Craiova. 

"E greu să văd, că au fost antrenori despre care credeam că sunt buni pentru Craiova şi care au plecat de acolo cum au plecat. Nu ştiu dacă cineva mai e bun în momentul ăsta.

El (n.r. - Constantin Gâlcă) poate fi o soluţie. Am văzut că azi a spus că e antrenor şi că trebuie să-şi facă meseria şi întrebat dacă s-ar duce a zis că s-ar duce, că asta e meseria lui. Rădoi am zis că-i bun, Reghecampf am zis că-i bun, dar uite că nu s-a întâmplat nimic bun până la urmă. 

Vorbesc cu el (n.r. - Gâlcă), dar nu spun nimic, că aşa e normal. E prietenul meu, discut orice cu el şi vorbesc cu el. Da, l-aş vedea acolo (n.r. - la Universitatea Craiova)", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

Basarab Panduru, surprins că Universitatea Craiova s-a despărţit de Ivaylo Petev

Pentru Orange Sport, acţionarul Mihai Rotaru a explicat plecarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova şi a transmis că nu doar eliminarea din Cupa României şi înfrângerea cu FCSB, scor 0-2, au contat. 

Basarab Panduru nu s-a aşteptat ca schimbarea să se producă, întrucât antrenorul era în obiectiv şi ar fi gestionat corect ultimele două meciuri.

"Surprins? Da. Pentru că era acolo sus, se bate pentru locul 2, de ce e dat afară? Cupa? (n.r. - râde) Acum un an, doi, antrenorul care a gândit altfel, cu Reghe sau cu cine a fost? Acum ceva timp a fost un antrenor care pierde Cupa, campionat, aoleu ce mare tâmpenie, nu ştiu ce. Vine un antrenor care joacă cu cea mai bună echipă în Cupă, în campiobnat şi le pierde pe amândouă. De ce să-l dai afară? A făcut ce trebuie şi se poate să nu câştigi meciurile. Care e problema? Ce rezultate? Craiova e într-o situaţie excepţională de a câştiga locul al doiea. Oţelul poate elimina pe oricine. În campionat eşti unde eşti, nu? Te baţi pentru locul doi cu şanse mari să termini acolo. 

Asta cu aduc un antrenor, ok, dar tot aduci antrenori de câţiva ani, tot antrenorii pleacă mereu şi ce se întâmplă la Craiova?! Eu îţi spun realitatea. Eu nu zic că unul sau altul nu e de vină, dar de fiecare dată antrenorul pleacă şi lucrurile nu se schimbă. S-au schimbat lucrurile în bine?", a mai spus fostul component al staffului lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: basarab pandurubasarab panduru constantin galca 

viewscnt
Articole similare