Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu a plecat că a pierdut cu FCSB şi pentru Cupa României". Mihai Rotaru, intervenţie în forţă despre schimbarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova | EXCLUSIV

"Nu a plecat că a pierdut cu FCSB şi pentru Cupa României". Mihai Rotaru, intervenţie în forţă despre schimbarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova | EXCLUSIV
Comentarii

Acţionarul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a oferit primele explicaţii pentru despărţirea de Ivaylo Petev. Nu doar eliminarea din Cupa României şi înfrângerea cu FCSB, din campionat, au contat. Afaceristul a vorbit şi despre alte motive pentru schimbarea de la nivelul băncii tehnice.

Mihai Rotaru explică de ce Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova şi Ivaylo Petev s-au despărţit pe cale amiabilă. Bulgarul în vârstă de 48 de ani a fost numit în funcţie în noiembrie 20223, când a semnat un contract valabil până în 2026.

După aproape jumătate de an, antrenorul a lăsat echipa pe locul al treilea în Superliga, la 10 puncte de liderul FCSB, dar în obiectiv, dar afară din Cupa României, după eliminarea cu Oţelul din sferturile de finală. 

Mihai Rotaru a dezvăluit că iniţial planul era ca Ivaylo Petev să plece la finalul sezonului, apoi principalul şi-a dorit după meciul cu Farul, vineri, în etapa a patra din play-off. În cele din urmă, rezilierea de comun acord s-a produs cu două zile mai devreme faţă de meciul cu campioana en titre a României. 

"Au fost lucruri interne, deşi decizia a fost de comun acord. Ne-am văzut aseară, stabilisem condiţiile rezilierii, doar că iniţial voiam să terminăm la finalul campionatului, să nu facem acum o schimbare. După care el a zis după meciul cu Farul, ca să ajutăm echipa, iar azi dimineaţă s-a ajuns la concluzia că e mai bine s-o facem de azi. Mai bine pentru echipă înseamnă. 

E un grup dinamic, jucătorii pot simţi anumite lucruri şi avem nevoie ca toată lumea să fie concentrată, că mai avem şapte meciuri dificile", a spus Mihai Rotaru, pentru Orange Sport. 

Rezultatele din Cupa României sau Superliga au fost de vină? 

Mihai Rotaru a transmis că nu doar parcursul din cele două competiţii a dus la decizia schimbării lui Ivaylo Petev. 

"Fiecare a avut o particică, dar contează că s-a ajuns la o rezolvare amiabilă. A fost dueros eşecul din Cupă, mai dureros poate eşecul cu FCSB, că puteam întra în lupta pentru campionat. 

Nu e vorba de apărare aici sau de argumente (n.r. - în privinţa despărţirii). Am a ajuns la concluzia că drumul nostru împreună s-a terminat azi. Nu au fost acuzaţii şi apărări. Petev e bărbat, la Craiova ştiţi cum se pune problema şi am mers pe drumul nostru, în condiţiile în care avem o relaţie bună. 

Nu s-a pus problema! Nu a plecat că a pierdut cu FCSB şi pentru Cupă. Sunt mai multe motive, au fost mai multe care au contat. Nu s-a pus discuţia că a pierdut cu FCSB şi cu Galaţi şi de aia să ne despărţim", a adăugat acţionarul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, pentru Orange Sport. 

Schimbarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova a fost comentată de MM Stoica şi Basarab Panduru

Afla mai multe despre: mihai rotarumihai rotaru universitatea craiovaantrenor universitatea craiovaivaylo petev universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare