Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, întrebat despre plecările lui Petev şi Mutu! "Impresia mea? E unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem"

Gică Hagi, întrebat despre plecările lui Petev şi Mutu! "Impresia mea? E unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a comentat ultimele plecări de pe banca echipelor din Superliga şi a avut o concluzie amară.

Ultimele schimbări din Superliga l-au convins pe Gică Hagi: "De aia suntem unde suntem"

Urmăritoarele liderului FCSB şi-au schimbat antrenorii. Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, unde aşteptat este Dan Petrescu, în timp ce Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Ivaylo Petev, iar înlocuitorul său poate fi Constantin Gâlcă. Nici Cristiano Bergodi nu mai este sigur de postul său la Rapid, după trei înfrângeri consecutive în play-off. 

După ultimele schimbări din play-off, Gică Hagi a intervenit şi a spus că antrenorii nu mai sunt respectaţi şi că rolul lor a fost diminuat. 

"Impresia mea generală? Nu mă pot duce punctual. Unul dintre motivele, nu-i ştiu măsura, a ce s-a pierdut din '90, în ultimii 15 ani în România... s-a pierdut noţiunea de profesor, antrenor, manager. Cred că suntem cei mai... Nu există apreciere, noţiune, fiecare cum priveşte acest rol, iar managerii şi antrenorii au cel mai important rol tehnic, ca să producă tot ce gândesc cei care au bani. 

Trebuie să fie foarte bun, competitiv, să fie respectat, responsabil. Probabil că aşa a ajuns fotbalul, aşa e nu doar la noi, cât de cât sunt şi afară aceste lucruri, dar la noi acum antrenorii nu sunt respectaţi deloc, aşa cum erau înainte. Din păcate e unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem", a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi farul 

viewscnt
Articole similare