Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul naţionalei, avertizat înainte de EURO: „Dacă nu pleacă acum, o să fie greu după aia!” | EXCLUSIV

Fotbalistul naţionalei, avertizat înainte de EURO: „Dacă nu pleacă acum, o să fie greu după aia!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman a primit un sfat important de la Florin Gardoş, fostul fundaş de la FCSB şi de la echipa naţională.

Florin Gardoş avertizează un fotbalist al naţionalei înainte de EURO

Fostul internaţional l-a lăudat pe Florinel Coman pentru evoluţiile din actualul sezon, fiind unul dintre liderii de la FCSB. Gardoş speră că extrema va continua să arate un nivel bun de joc şi pentru EURO, mai ales că are şanse foarte mari să prindă un transfer în străinătate la finele sezonului.

De altfel, asta este şi recomandarea lui Gardoş pentru Coman: să forţeze transferul în vară pentru ca apoi o să fie mai dificil de realizat acest lucru.

„Florinel Coman a fost în formă tot sezonul. Să nu uităm că şi în play-off-ul trecut a fost foarte în formă şi e foarte important pentru el să fie bun şi în acest final de sezon. Vine EURO şi e şansa lui să plece. Dacă nu pleacă acum, o să fie probabil mai greu să plece apoi”, a declarat Florin Gardoş pentru Orange Sport.

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Doi granzi din Europa îl vor pe Florinel Coman! Starul de la FCSB a recunoscut: „Vreau să plec!”

Florinel Coman are şanse foarte mari să plece de la FCSB în vară, fiind dorit de două cluburi importante din Germania.

Florine Coman a înscris în derby-ul câştigat de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 2-0, dar întreg sezonul a fost unul excelent până acum. Cu şanse foarte mari să câştige titlul în România şi să iasă golgheterul Superligii, starul echipei lui Becali ia în calcul să plece în străinătate la finalul sezonului.

Două echipe de mare tradiţie din Bundesliga îl monitorizează deja pe Florinel Coman: Stuttgart şi Borussia Monchengladbach. Anunţul a fost făcut chiar de Adrian Ilie, fostul mare internaţional. Suma de transfer ar fi reprezentată chiar de clauza de reziliere a lui Coman: 5 milioane de euro.

„Îl ducem în Germania şi pe el. Sunt mai multe echipe interesate. Stuttgart, Gladbach… E foarte simplu, că are clauză de 5 milioane. Se plăteşte şi gata.

Dar pentru el sper să plece înainte de Campionatul European. Eu zic că e mai bine să plece înainte, pentru că am senzaţia că nu va juca la Euro”, a spus Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: florinel comanechipa nationalafcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare