Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a contactat clubul din Serie A pentru cel mai tare transfer al verii! Prima lovitură de pe lista lui Gigi Becali

FCSB a contactat clubul din Serie A pentru cel mai tare transfer al verii! Prima lovitură de pe lista lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a luat un avans de 10 puncte în fruntea Superligii şi se îndreaptă într-un ritm accelerat spre titlul de campioană, care i-ar asigura locul în preliminariile Champions League. Finanţatorul Gigi Becali e decis să facă transferuri importante, iar pentru un fotbalist deja ar fi început tratativele cu un club din Serie A.

Gigi Becali pregăteşte cel mai tare transfer din ultima perioadă. FCSB ar fi contactat clubul din Serie A

FCSB şi-a distrus concurenţa în play-off, cu trei victorii din trei posibile. După 2-1 cu Sepsi, 1-0 cu Farul şi 2-0 cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a ieşit triumfător şi a anunţat că face transferuri pentru grupele Champions League. 

Alex Mitriţă, Philip Otele, Louis Munteanu şi Denis Alibec au fost numele rostite de Gigi Becali, însă MM Stoica crede că doi dintre aceşti fotbalişti nu ar putea fi transferaţi la FCSB

Deşi Mihai Stoica a spus că David Miculescu poate fi următorul golgheter al FCSB din postura de atacant central, dacă va fi titular, dinspre Gigi Becali ar fi pornit deja tratativele pentru vârful care a făcut-o campioană pe Farul Constanţa. 

Conform Ziare.com, Fiorentina ar fi fost contactată de FCSB, care s-a interesat de condiţiile transferului atacantului Louis Munteanu. În prezent sub formă de împrumut la Farul până la finalul sezonului, Gică Hagi a recunoscut că îi este din ce în ce mai greu să-l convingă să mai accepte încă o perioadă la malul mării. 

De aceea, FCSB ar fi intrat pe fir şi ar intenţiona să ofere 2 milioane de euro, suma pentru care Fiorentina l-a transferat pe Louis Munteanu, de la Viitorul, în 2019. Gică Popescu a recunoscut deja că din România doar Rapid şi FCSB şi l-ar permite pe Louis Munteanu

Sursa citată mai anunţă că Gigi Becali este pregătit să-şi asume riscul de a plăti suma mare de transfera, întrucât ar putea face un profit considerabil cu atacantul care a marcat de opt ori în acest sezon al Suprligii. 

De transferul lui Louis Munteanu este interesată şi Rapid Bucureşti. 

Gigi Becali a mai anunţat că îi pune pe masă un contract de 15.000 de euro lui Risto Radunovic, pentru a-l convinge să continue la FCSB şi pentru a pune umărul în următorul sezon european. 

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri gigi becalitransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare