Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi fotbalişti pe care MM nu crede că FCSB îi va transfera de pe lista fabuloasă a lui Gigi Becali: "Atât s-a cerut" | EXCLUSIV

Doi fotbalişti pe care MM nu crede că FCSB îi va transfera de pe lista fabuloasă a lui Gigi Becali: "Atât s-a cerut" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit primele impresii, după ce finanţatorul Gigi Becali a prezentat o listă fabuloasă de dorinţe.

MM Stoica a auzit lista fabuloasă de transferuri a lui Gigi Becali şi "a tăiat" două nume: "Nu cred"

Cum FCSB s-a apropiat de titlu, după 2-0 cu Universitatea Craiova în etapa a treia a play-off-ului Superligii, Gigi Becali s-a gândit la perspectiva cupelor europene. Câştigarea campionatului ar reprezenta accederea în prelimianariile Champions League, iar afaceristul îşi doreşte ca posturile să fie dublate. 

Denis Alibec, Louis Munteanu, Philip Otele sau Alex Mitriţă sunt fotbaliştii pe care i-a ochit Gigi Becali, însă nu toate transferurile sunt realizabile, consideră MM Stoica. 

Conducătorul de la FCSB a analizat situaţia şi nu crede că Alex Mitriţă poate fi transferat de la Universitatea Craiova şi nici Otele de la CFR Cluj, pentru care Nelu Varga a cerut şase milioane de euro

"Mitriţă, nu, nu cred că intră în discuţie. Nici Otele nu cred că intră în discuţie, s-a cerut suma de şase milioane", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

În schimb, Gigi Becali e pregătit să ofere un contract de 15.000 de euro la FCSB

Gigi Becali mizează pe Louis Munteanu şi Denis Alibec

"Deja am început să mă gândesc la campania pentru Europa. Cu Louis Munteanu am vorbit deja. Nu este bine, v-am zis, pentru că el mai are un an de contract cu Fiorentina. 

Am vorbit şi cu Alibec, bine, mai sunt doi jucători din România, dar nu vă spun cine, mai e Otele... Este clar că iau 5-6 jucători, nu trebuie să iau dublură? Nu trebuie să iau campionatul şi la anul?", a declarat finanţatiorul FCSB, Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica fcsbtransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare