Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş, undă verde pentru transferul carierei! Agentul a dezvăluit tot: "Suntem foarte aproape. Echipă din primele 3"

Denis Drăguş, undă verde pentru transferul carierei! Agentul a dezvăluit tot: "Suntem foarte aproape. Echipă din primele 3"

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş, internaţionalul român al celor de la Standard Liege, împrumutat de belgieni la Gaziantep, în acest sezon, este pe cale să facă pasul la o altă formaţie din Turcia.

Alungat de la Standard Liege, jucătorul al cărui contract cu formaţia belgiană expiră în această vară, Denis Drăguş, va trebui să-şi caute o nouă echipă. Trabzonspor, locul 3 din campionatul Turciei, la o distanţă considerabilă de primele două echipe, Galatasaray şi Fenerbahce, s-a interesat de serviciile atacantului crescut de Academia Gheorghe Hagi.

Fostul jucător al Viitorului Constanţa este aproape să facă pasul la Trabzonspor, în această vară. Agentul atacantului în vârstă de 24 de ani a vorbit despre interesul celor de la Trabzonspor pentru Drăguş, şi cum această mutare se poate concretiza în această vară.

Florin Manea: "Am discutat cu ei, ieri seară am vorbit cu vicepreşedintele"

"Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguş de la Trabzonspor. Destul de avansate, foarte avansate, să spunem… Suntem foarte aproape să ne înţelegem. Echipă din primele 3 în Turcia, vor juca în Europa.

Ar fi extraordinar şi pentru Denis să ajungă acolo. Ar fi un pas înainte să meargă acolo. Am discutat acum 6 ore cu ei, ieri seara am vorbit cu vicepreşedintele… Sunt aceiaşi patroni ca şi la Genoa, suntem foarte aproape să închidem acest transfer.", a declarat Florin Manea, la Playsport.

Denis Drăguş a impresionat în acest sezon de Super Lig, atacantul român a înscris de 11 ori în 26 de partide în tricoul celor de la Gaziantep. Acesta a fost împrumutat de Marius Şumudică, la formaţia din sudul Turciei, de la Standard Liege.

  • 3.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut la Academia "Gheorghe Hagi", conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis dragustrabzonsporgaziantepflorin maneastandard liege 

viewscnt
Articole similare