Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariu de Liga Campionilor pentru Dan Petrescu, la CFR Cluj! Ar urma să devină cel mai bine plătit antrenor din Superliga

Salariu de Liga Campionilor pentru Dan Petrescu, la CFR Cluj! Ar urma să devină cel mai bine plătit antrenor din Superliga

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, alesul lui Neluţu Varga pentru postul de antrenor la CFR Cluj, după despărţirea de Adrian Mutu, va fi întâmpinat cu un salariu stelar, pe banca fostei sale formaţii.

"Bursucul" şi-a încheiat modest aventura în Coreea de Sud, la Jeonbuk. SuperDan a lăsat formaţia din Coreea de Sud pe ultimul loc în clasament. Multiplu campion al României, pe banca celor de la CFR Cluj, cât şi Unirea Urziceni, Dan Petrescu este pregătit să cucerească un nou titlu în România.

Acesta va avea parte de un bonus uriaş, în cazul în care reuşeşte să câştigă titlul în această stagiune, cu şapte etape rămase şi la 11 puncte în spatele celor de la FCSB, înaintea partidei directe dintre cele două formaţii.

Dan Petrescu, salariu halucinant la CFR Cluj

Conform GSP, 200.000 de euro este suma care poate intra în conturile fostului internaţional în cazurile în care va câştiga titlul şi va duce echipa în preliminariile UEFA Champions League, în acest sezon. Pe lângă potenţialul bonus pe care îl poate încasa, Petrescu va încasa lunar suma de 30.000 de euro şi va deveni cel mai bine plătit antrenor din Superliga.

În contractul său se află şi o clauză de reziliere a contractului, în valoare de 400.000 de euro. Dacă va decide să o părăsească pe CFR Cluj, acesta va fi nevoit să achite suma respectivă. În situaţia în care Petrescu va fi demis de CFR Cluj, acesta va urma să încaseze suma menţionată anterior.

Predecesorii săi, Andrea Mandorlini şi Adrian Mutu încasau lunar suma de 18.000 de euro, respectiv, 15.000 de euro. Obiectivul lui SuperDan, în acest sezon, nu este câştigarea titlului din Superliga, însă, din sezonul viitor, acesta va fi nevoit să câştige un nou titlu, alături de CFR, pentru a-şi menţine locul pe banca ardelenilor.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescunelu vargasuperliga 

viewscnt
Articole similare