Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Elias Charalambous, în cazul în care va câştiga titlul: "Vorbim de cupele europene"

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Elias Charalambous, în cazul în care va câştiga titlul: "Vorbim de cupele europene"

FCSB

Comentarii

Întrebat de o eventuală modificare la nivelul staff-ului celor de la FCSB, patronul clubului, Gigi Becali, a oferit un răspuns clar în ceea ce priveşte viitorul lui Elias Charalambous, la formaţia "roş-albastră".

Mihai Pintilii şi Elias Charalambous sunt printre principalii contribuitori la succesul celor de la FCSB, din acest sezon. Liderul din Superliga şi-a creat un avans de 10 puncte faţă de echipa de pe poziţia secundă.

Becali a vorbit despre un potenţial interes pe care Elias Charalambous îl va genera, odată cu obţinerea titlului din Superliga, în acest sezon. Latifundiarul din Pipera şi-a apărat antrenorul, pe care l-a instalat în luna martie a anului trecut. Finanţatorul are de gând să-i mărească salariul, în cazul în care echipa sa va ajunge în grupele unei competiţii europene.

Gigi Becali: "Sunt nebun? Cum să-i schimb?"

"Sunt nebun? Iei campionatul, eşti la 10 puncte... Cum să-i schimb? Dacă îi dă 2 milioane din Arabia lui Charalambous, ce să fac? O să-i dea, o să-i dea, că v-am zis că vând şi antrenori. L-a luat toată lumea la mişto pe Charalambous şi l-a luat în braţe Dumnezeu. Normal (n.r. că-i măreşte salariul), dacă vorbim despre cupele europene.", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

FCSB o înfruntă pe CFR Cluj în etapa a 4-a din play-off-ul Superligii. CFR Cluj s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul din etapa a 3-a, în faţa celor de la Rapid.

Dan Petrescu o poate conduce pe CFR la partida cu liderul Superligii. SuperDan a fost demis de la Jeonbuk, formaţia din Coreea de Sud pe care a preluat-o după plecarea sa de la CFR Cluj, de la jumătatea anului trecut.

"Bursucul" va încasa un salariu uriaş, la noua sa experienţă pe banca celor de la CFR Cluj. SuperDan va încasa lunar suma de 30.000 de euro, pe banca formaţiei ardelene.

Afla mai multe despre: elias charalambousgigi becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare