Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contre la FCSB! Gigi Becali i-a stabilit poziţia, dar Charalambous a spus "nu". Cipriotul l-a refuzat pe patron

Contre la FCSB! Gigi Becali i-a stabilit poziţia, dar Charalambous a spus "nu". Cipriotul l-a refuzat pe patron

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a prefaţat partida echipei sale în faţa Universităţii Craiova, ultima partidă a etapei a 3-a din play-off-ul din Superliga.

Antrenorul cipriot al "roş-albaştrilor" este aproape de un prim titlu în cariera sa de anternor, titlul din Superliga, cu FCSB. Liderul din Superliga are şapte puncte avans faţă de echipa de pe poziţia secundă, Universitatea Craiova, echipă pe care cei de la FCSB o vor întâlni duminică seară, de la ora 20:30.

Cipriotul a vorbit inclusiv despre recomandarea patronului clubului, Gigi Becali, de a-l reprofila pe Siyabonga Ngezana, pe postul de fundaş lateral dreapta, pentru partida cu Universitatea Craiova. Becali a vorbit despre calităţile apărătorului sud-african, calităţi care i-ar permite să joace şi pe flancul drept al apărării.

"Dacă e Ngezana, pot să joace şi Chiricheş, şi Dawa. Poate să joace unul fundaş dreapta acolo, ca să nu mai respire Universitatea Craiova. Ngezana dacă e fundaş dreapta… El a jucat şi fundaş dreapta. Nu vezi că are viteză? Dacă ai viteză, forţă, poţi să joci acolo oricând.", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Charalambous l-a contrat pe patron şi a spus că e de preferat ca Ngezana să înceapă pe postul în care s-a remarcat, cel de fundaş central.

Elias Charalambous: "Joacă bine în centru şi nu cred că trebuie schimbat"

"După acest meci, mai sunt 7 partide. Adică 21 de puncte. Ar fi un dezastru să ne gândim că suntem campioni. Spun din inimă că mâine nu se va decide nimic. Campionatul e încă lung. Trebuie să fim campioni din punct de vedere matematic.

(n.r. despre Ngezana) E 100% pregătit. Vom vedea dacă va fi în echipa de start, dar sigur va fi în lot. Să joace în dreapta? Eu nu m-am gândit la asta. În faţă, jucătorii pot juca pe mai multe poziţii. Nu pot spune acum dacă va juca pe postul de fundaş dreapta. Joacă bine în centru şi nu cred că e ceva ce trebuie schimbat", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousgigi becalisiyabonga ngezanauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare