Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce a ieşit Radaslavescu?”. Cu întrebarea în faţă, Charalambous a răspuns cu subiect şi predicat. Pe cine a numit ”antrenorul din teren”

”De ce a ieşit Radaslavescu?”. Cu întrebarea în faţă, Charalambous a răspuns cu subiect şi predicat. Pe cine a numit ”antrenorul din teren”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită pe terenul celor de la Farul Constanţa.

Liderul FCSB a câştigat duelul din deplasare cu campioana Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Şut, în minutul 82, în urma unui corner executat de Florinel Coman.

Reacţia lui Charalambous, după duelul contra Farului

La finalul meciului, Elias Charalambous a analizat jocul echipei sale. Laudele au mers pentru jucătorii bucureşteni, din partea cărora a apreciat atitudinea şi spiritul de sacrificiu.

De asemenea, antrenorul FCSB-ului a oferit detalii despre situaţia lui Eduard Radaslavescu, cel care a ieşit extrem de supărat după ce a fost schimbat în prima repriză.

”În primul rând felicitări jucătorilor şi staff-ului. Am suferit, am trecut prin momente dificile şi am arătat caracter. Sunt 3 puncte foarte importante. Trebuie să fim umili, nu am câştigat nimic.

Am vorbit cu jucătorii, am văzut câte goluri se înscriu din faze fixe. Le antrenăm, este bine că am înscris aşa. E bine că l-am avut pe Târnovanu în formă, ne-a salvat. Repet, trebuie să rămânem umili, nu e nimic de spus acum.

Când am câştigat la Craiova, un coleg de-al tău m-a întrebat dacă a ieşit din lupta la titlu. Am spus că nu e aşa! Ştim că ne aşteaptă acum un meci greu. De mâine trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Universitatea Craiova. Singura promisiune pe care pot să le-o fac fanilor e că vom contina să muncim.

(n.r. De ce l-aţi schimbat pe Radaslavescu?) Am decis să schimbăm. OK, a fost o schimbare rapidă, dar a fost parte din joc. Sufeream atunci.

E bine că Vlad Chiricheş a revenit. Nu am primit gol, a fost antrenorul nostru din teren. Capul jos, trebuie să continuăm să muncim”, a declarat Elias Charalambous, după meci.

În clasament, în urma acestui rezultat, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbelias chraralambouseduard radaslavescusuperliga 

viewscnt
Articole similare