Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jos tricoul". Câţiva fani gălăţeni i-au rupt hainele unui dinamovist înainte de meci! Scenele petrecute în miezul zilei | VIDEO

"Jos tricoul". Câţiva fani gălăţeni i-au rupt hainele unui dinamovist înainte de meci! Scenele petrecute în miezul zilei | VIDEO

Oțelul Galați

Comentarii

Câteva imagini cu un incident neplăcute au apărut înainte de Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti, din etapa a treia a play-out-ului. O persoană cu însemnele alb-roşiilor a avut de suferit, după ce câţiva fani ai gazdelor l-au văzut pe stradă.

Un suporter dinamovist, agresat în Galaţi. I-au fost rupte hainele: "N-ai ce căuta cu Dinamo aici"

Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti se joacă luni, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, 

în finalul etapei a treia din play-out. În Superliga, echipa antrenată de Dorinel Munteanu este a patra din play-out, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo este penultima, pe loc retrogradabil, ci 16 puncte, la patru puncte în spatele ultimului loc care asigură prezenţa în prima ligă. 

În ziua meciului câteva imagini regretabile au apărut. O persoană îmbrăcată cu un tricou pe care scria "Doar Dinamo Bucureşti" a fost agresată pe stradă de alte trei persoane. 

"Jos tricoul", "trage-l", "n-ai ce căuta cu Dinamo aici", au fost câteva dintre replicile celor care i-au rupt hainele. 

Momentul s-a petrecut pe bulevardul Siderurgiştilor din Galaţi. 

Pro Lider FM susţine că Secţia 2 Poliţie s-a autosesizat în caz şi face cercetări cu privire la infracţiunea de loviri şi alte violenţe, înainte de Oţelul - Dinamo.  

Agresorii au fost identificaţi, susţine sursa citată. Aceştia au mai comis acte de violenţă în trecut şi au interdicţie de a intra pe stadion. 

Afla mai multe despre: otelul dinamofan dinamo agresat galatiotelul dinamo superliga 

viewscnt
Articole similare