Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Recunosc că mi-au dat lacrimile". MM Stoica a primit imagini care nu s-au văzut în FCSB - Universitatea Craiova | VIDEO

"Recunosc că mi-au dat lacrimile". MM Stoica a primit imagini care nu s-au văzut în FCSB - Universitatea Craiova | VIDEO

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit primele declaraţii după ce echipa pe care o reprezintă a făcut încă un pas mare spre titlul Superligii. Câteva imagini primite a doua zi după meci l-au emoţionat.

Momentul care "l-a atins" pe MM Stoica s-a petrecut în FCSB - Universitatea Craiova 2-0: "L-am văzut, mi-au dat lacrimile"

FCSB - Universitatea Craiova 2-0, în etapa a treia din play-off-ul Superligii, a urcat pe locul al treilea în topul asistenţelor din acest sezon, cu 32.227 de spectatori pe Arena Naţională. 

Victoria a dus-o pe FCSB la 10 puncte de locul secund ocupat de CFR Cluj, iar atmosfera făcută de suporterii care simt că titlul se apropie a fost specială. 

Luni, MM Stoica a primit un video în care un copil în jurul vârstei de 11 ani a fost surprins plângând de fericire pe Arena Naţională, într-un moment în care poate asista la primele sentimente ale unui titlu câştigat. 

"L-am văzut, chiar l-am văzut azi, l-am primit şi eu şi noroc că l-am văzut înainte, că altfel mă emoţionam acum mai tare. Recunosc că mi-au dat lacrimile. Pentru noi e mai mult decât sperăm să se întâmple cu generaţia tânără, că niciodată n-am avut atât de mulţi copii atât de pasionaţi", a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

===

FCSB, la 10 puncte de urmăritoarea CFR Cluj: "Mă feresc... Mi-e frică"

Conducătorul de la FCSB este precaut, în privinţa titlului de campion, deşi FCSB domină play-off-ul, cu trei victorii din trei posibile. 

"Suntem mult peste aşteptări. Mă feresc... Mi-e frică. Uite, Rapid a pierdut trei meciuri la rând într-un moment în care nimeni nu se aştepta la asta. Au pierdut trei meciuri din trei! Noi, meciurile cu cele mai bune echipe la sfârşitul sezonului regulat le avem acum, urmează. 

Au fost meciuri cu Craiova care n-au semănat deloc între ele, chiar dacă primul meci a fost câştigat cu 3-0, cu Ngezana - Dawa, dar am făcut un joc foarte bun, cel din Ghencea. 

De data asta Craiova a venit cu un mare handicap, cu cei mai buni trei jucători lipsă, Screciu, Bancu şi Mitriţă. Plus că am fost net superiori. Cred că i-am prins şi după meciul de Cupa României, în 120 de minute, şi îmi era greu să cred că nu-i vom domina categoric", a mai spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbmm stoica fcsb universitatea craiovae 

viewscnt
Articole similare