Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tony da Silva, promisiune pentru suporteri după primul meci pe banca lui Poli: "Echipa asta va rămâne în prima divizie"

Tony da Silva, promisiune pentru suporteri după primul meci pe banca lui Poli: "Echipa asta va rămâne în prima divizie"

CSM Poli Iași

Comentarii

Tony da Silva, noul antrenor al celor de la Poli Iaşi a debutat pe banca noii sale echipe cu un rezultat de egalitate, pe teren propriu, în faţa celor de la FC U Craiova 1948, cu scorul de 0-0.

În penultimul meci al etapei cu numărul trei din play-out-ul Superligii, Poli Iaşi şi FC U Craiova 1948 au remizat în Copou, cu scorul de 0-0, în urma unui meci palpitant.

Portughezul instalat pe banca celor de la Poli Iaşi după plecarea lui Leo Grozavu, Tony da Silva, este mulţumit de caracterul şi dedicarea arătată de jucătorii săi la primul său meci la conducerea formaţiei din Copou. Tony a făcut o promisiune pentru suporterii ieşeni, salvarea de la retrogradare şi totodată, menţinerea echipei în Superliga, la capătul acestui sezon.

Tony da Silva: "Eu zic că Poli Iaşi trebuia să câştige"

"Meci greu, aşa cum vor fi toate până la sfârşitul campionatului. Nu mi-a plăcut cum a arătat echipa în primele minute, au intrat puţin nervos de asta am făcut direct schimbare, echipa a crescut după schimbare, am avut oportunităţi, eu cred că am avut 5-6 oportunităţi să dăm gol, dar n-am avut norocul ăsta.

N-am avut noroc la ultima fază a meciului, doar din greşeala noastră, din păcate, dacă cineva trebuia să câştige, pentru numărul de ocazii pe care ni le-am creat, eu zic că Poli Iaşi trebuia să câştige, dar voi accepta un egal pentru că am întâlnit o echipă bună.

Acum vom merge să muncim, să luăm tot ce a fost pozitiv din acest meci, ocaziile create, nu am luat gol, am câştigat un punct şi mergem înainte.

E greu, toate echipele se luptă să rămână în Superliga, noi trebuie să jucăm meci cu meci, când am făcut schimbare echipa a crescut, am avut mingea, am avut ocazii, s-au luptat până la sfârşit şi sunt mândru de băieţi pentru asta. Acum merge, încet, încet, am fi vrut trei puncte, dar am câştigat unul.

(n.r. despre schimbarea sistemului) Vedem. Ne gândim la mai multe lucruri, am urmărit mai multe meciuri, echipa asta a fost învăţată un an şi jumătate să joace într-un sistem şi tu într-o săptămână, o lună, nu pot să schimb, da, pot să schimb nişte lucruri dar strategia noastră rămâne pentru noi. 

Sunt mândri de băieţi că au luptat, au avut ocazii, asta pentru mine a fost cel mai important, se vede caracterul de echipă.  Acum ne odihnim, de mâine ne pregătim, astăzi băieţii s-au dus acasă, cu familia, şi asta e important, să ai o stare interioară pozitive, să stai cu familia. Şi eu, să merg acasă, chiar dacă nu am familia aici, cu staff-ul meu, să vorbim despre meci, ce putem face mai bine, ce ne-a plăcut.

O să vedem încet-încet şi mergem 100%, publicul ieşean poate să fie sigur că vom lupta până la sfârşit şi echipa asta, fac o promisiune, va rămâne în prima divizie. Am văzut o echipă cu caracter care a încercat şi am încredere în foarte mulţi din băieţi.

(n.r. dacă a lucrat la moralul echipei) Normal. Şi Trică a făcut la fel, cu 4-5 zile, noi mergem încet încet, fiecare meci are istoricul lui, acum mergem spre alt meci, alt istoric, alt adversar, altă strategie, o să vedem.", a declarat Tony, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: poli iasitonytony da silvafc u craiovaeugen tricasuperliga 

viewscnt
Articole similare