Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Florin Niţă se întoarce în Superligă!

BREAKING | Florin Niţă se întoarce în Superligă!

Fotbal

Comentarii

Florin Niţă (36 de ani) a rupt contractul cu cehii de la Sparta Praga şi este gata să se întoarcă în Superliga României.

Potrivit informaţiilor oferite de ”iamsport.ro”, Florin Niţă se află în discuţii foarte avansate cu Universitatea Cluj şi este foarte aproape de o întoarcere în fotbalul românesc.

Florin Niţă se întoarce în Superligă

Sursa citată anunţă că experimentatul portar se află în căutarea unei echipe care să-i asigure locul de titular şi care să-l ajute să-şi recâştige locul de titular în naţionala României.

La Universitatea Cluj, Florin Niţă ar urma să lucreze cu Anton Petrea, un tehnician pe care îl cunoaşte foarte bine din perioada în care ambii erau legaţi contractual de FCSB.

În iarna trecută, Florin Niţă a fost dorit şi la CFR Cluj, însă discuţiile n-au avut finalitate.

  • ”U” Cluj i-a transferat, până acum, pe Bogdan Vătăjelu, Bogdan Mitrea, Doru Popadiuc, Radoslav Dimitrov, Daniel Popa, Andreias Calcan, Ovidiu Perianu şi Mihai Bordeianu.

În sezonul trecut, Florin Niţă a evoluat pentru formaţia de primă ligă cehă Pardubice, unde a fost ales printre cei mai buni portari din campionat.

  • 300.000 de euro de euro este cota de piaţă a lui Florin Niţă, conform transfermarkt.de.

Aşadar, Florin Niţă s-ar întoarce în România după o pauză de cinci ani şi jumătate.

În ianuarie 2018, FCSB îl vindea pe Florin Niţă la Sparta Praga, pentru 1,3 milioane de euro.

  • Florin Niţă a început fotbalul la Concordia Chiajna, iar pentru FCSB a evoluat în perioada iulie 2013 - ianuarie 2018.

Afla mai multe despre: florin nita 

viewscnt
Articole similare