You are here:

BREAKING | Florin Tănase a luat decizia! Unde va juca atacantul aşteptat de Gigi Becali la FCSB

BREAKING | Florin Tănase a luat decizia! Unde va juca atacantul aşteptat de Gigi Becali la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Florin Tănase nu se gândeşte la FCSB, ci aşteaptă un eventual transfer în Arabia Saudită.

Florin Tănase aşteaptă un transfer de top! Ce se întâmplă cu o posibilă venire la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali

Deşi a insistat pentru transferul lui Florin Tănase, iată că Gigi Becali pare resemnat în privinţa acestei mutări. Patronul de la FCSB a intrat în direct la Prima Sport după meciul cu Maccabi Tel Aviv, încheiat la egalitate, scor 1-1, şi a vorbit despre planurile lui Florin Tănase.

Concret, fostul atacant de la FCSB, deşi este liber de contract, nu se grăbeşte în luarea unei decizii. Becali a explicat că fotbalistul preferă să aştepte o variantă bună venită din Arabia Saudită, iar şansele unui transfer la FCSB sunt reduse.

De altfel, patronul campionilor a dezvăluit că Tănase chiar a avut o ofertă bună din Iran, dar a refuzat-o, tot din dorinţa acestuia de a evolua în campionatul Arabiei Saudite, un loc sigur şi cu posibilităţi financiare excelente.

„(n.r. despre Tănase. Mai sunt şanse să semneze cu FCSB?) Întrebaţi-l pe el. A zis că mai aşteaptă ceva din Arabia Saudită. A avut ceva din Iran, o ofertă, dar el aşteaptă ceva din Arabia Saudită. Bine, mă, aşteaptă ceva din Arabia Saudită atunci”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Florin Tănase, dorit insistent de Gigi Becali la FCSB

Patronul de la FCSB şi-a pus mari speranţe în transferul lui Florin Tănase, în perspectiva preliminariilor din UEFA Champions League.

Deşi l-a adus în această vară pe Daniel Popa pentru postul de atacant, post pe care evoluează şi David Miculescu, Becali a recunoscut în numeroase rânduri că o revenire a lui Florin Tănase ar însemna foarte mult pentru FCSB.

  • 83 de goluri şi 41 de assisturi sunt cifrele lui Florin Tănase în tricoul celor de la FCSB, în 228 de meciuri jucate la actuala campioană a României

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorin tanase 

viewscnt
Articole similare