Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB, după eşecul cu Rapid

BREAKING | Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB, după eşecul cu Rapid

Fotbal

Comentarii

FCSB a fost învinsă de Rapid, scor 1-2 (0-2), duminică, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 15-a din Superligă.

În urma acestui rezultat, Rapidul s-a apropiat la doar două puncte de FCSB, pe locul 3, cu 29 de puncte, faţă de cele 31 ale ”roş-albaştrilor”.

  • Între acestea, se situează CFR Cluj, cu 30 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat faţă de cele două adversare.

Gigi Becali mai aduce doi jucători la FCSB

Luni dimineaţă, patronul celor de la FCSB a anunţat că va mai aduce cel puţin doi jucători în iarnă, pentru a întări echipa.

Omul de afaceri simte că are nevoie neapărat de un atacant central, deoarece Compagno şi Miculescu nu dau randamentul dorit. Sau poate chiar un atacant dreapta, şi mutat Alexandru Băluţă ca atacant central.

De asemenea, Gigi Becali îşi mai doreşte un ”optar” la echipă, sau mai clar spus un ”inter”, pe stilul lui Darius Olaru, dispus la efort, capabil să recupereze o minge, dar şi să dea o pasă decisivă. Cel mai probabil, jucătorul va fi adus din străinătate.

  • În plus, omul de afaceri ar mai putea aduce la echipă şi un atacant stânga, pentru a-l dubla pe titularul Florinel Coman, deoarece evoluţiile lui Octavian Popescu sunt din ce în ce mai slabe, într-un mod inexplicabil.

Ne trebuie un optar şi un nouar. Fundaş central... Au greşit, dar n-ai ce să le faci. Dawa nu ai ce să-i faci. Dawa, din cauza că a greşit prea mult nu a băgat piciorul de frică. Normal, trebuia să bage piciorul şi mingea era la el. Cum să dribleze Papeau cinci adversari?

Un optar şi un atacant. Atata ne trebuie nouă. Sau un atacant în dreapta, să joace Băluţă în centru. E bun Băluţă şi acolo. Dar nu am. Compagno, Tavi Popescu, Miculescu şi Rotariu, nu faci unul. Din patru, nu faci unul”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb-rapid 

viewscnt
Articole similare