Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali, transfer de titlu în ultima zi de mercato. ”Suntem euforici”

BREAKING | Gigi Becali, transfer de titlu în ultima zi de mercato. ”Suntem euforici”

Fotbal

Comentarii

Cluburile din Superligă se pregătesc să-şi definitiveze loturile cu ultimele transferuri. Fereastra se închide luni, 5 septembrie, ora 00:00!

FCSB şi-ar mai dori încă un jucător până la finalul ferestrei de transferuri. Este vorba despre mijlocaşul celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, Marius Ştefănescu.

Gigi Becali a discutat de mai multe ori cu omologul său de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, dar se pare că, cel puţin pentru moment, nu s-a ajuns la nicio înţelegere.

Mihai Stoica lasă ”uşa” deschisă pentru Ştefănescu

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că situaţia lui Marius Ştefănescu nu s-a schimbat, însă, în acelaşi timp, nu a exclus complet posibilitatea ca mutarea să se realizeze luni, pe ultima sută de metri.

Mihai Stoica a lăsat de înţeles că Gigi Becali ar putea să surprindă din nou, cu o ofertă mărită pentru Marius Ştefănescu, pe care nici covăsnenii să nu o poată refuza. Aşa cum afaceristul din Pipera a făcut de multe ori de-a lungul timpului.

Un argument decisiv ar fi faptul că FCSB are parte de un debut excelent de sezon în Superligă, cu şase victorii din şapte jocuri, iar perechea Pintilii-Charalambous are nevoie de un lot cât mai valoros pentru a menţine ritmul până la final

  • În plus, Sepsi a fost eliminată din cupele europene, aşa că Laszlo Dioszegi nu mai are motiv ”să ţină cu dinţii” de jucătorul său.

"(n.r. - Ceva nou despre Marius Ştefănescu?) Nu mai e nimic. Acum depinde şi mâine (n.r - luni) cum se trezeşte Gigi. Azi (n.r. - duminică) era euforic. Toţi suntem euforici.

Nu ţin minte când m-am bucurat aşa mult după un meci de fotbal şi când am suferit atât de mult. Chiar mi-a fost rău la meciul ăsta.

Nici la Ovidiu, cu titlul pe masă, nu am avut aşa emoţii. Am avut mulţi accidentaţi, mulţi incerţi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Campania de transferuri a FCSB-ului, în această vară:

Veniri: Siyabonga Ngezana (Kaizer Chiefs), Alexandru Băluţă (Academia Puşkaş), Damjan Djokovic (Al Raed), Cristian Ganea (Panathinaikos).

Plecări: Iulian Cristea (Rapid), Răzvan Oaidă (Rapid), Sorin Şerban (Poli Iaşi), Ovidiu Perianu (U Cluj), Billel Omrani (liber), Joonas Tamm (liber), Boban Nikolov (liber), Deian Sorescu (întors la Rakow), Mario Geantă (CS Tunari), Alexandru Musi (Petrolul), Ovidiu Horşia (liber), Valentin Gheorghe (U Cluj), Andrei Cordea (Al Tai), Malcom Edjouma (Bari)

Afla mai multe despre: marius stefanescugigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare