Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali, ofertă colosală: "mai mult" de 1 milion € pentru înlocuitorul lui Cordea!

BREAKING | Becali, ofertă colosală: "mai mult" de 1 milion € pentru înlocuitorul lui Cordea!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a făcut o ofertă colosală pentru ultimul transfer dorit la FCSB, "mai mult" de un milion de euro pentru fotbalistul pe care a pus ochii. Se pare, totuşi, că acesta nu va semna cu echipa "roş-albastră", după negocierile dintre FCSB şi club.

Ultimul jucător pe care FCSB a pus ochii în această perioadă de mercato, înlocuitor pentru Andrei Cordea, Marius Ştefănescu (25 de ani) nu va ajunge să joace pentru "roş-albaştri". Sepsi a refuzat o ofertă colosală a lui Gigi Becali, 1,2 milioane de euro.

Oferta de 1,2 milioane de euro a FCSB pentru transferul lui Marius Ştefănescu, refuzată

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a dezvăluit că Gigi Becali a plusat şi a oferit 1,2 milioane de euro, cu 200.000 de euro mai mult decât în prima fază, pentru Marius Ştefănescu de la Sepsi, însă clubul din Sfântu Gheorghe a refuzat oferta.

Sepsi vrea mai mulţi bani pentru Ştefănescu, dar FCSB s-a retras din cursă şi nu va oferi mai mult de 1,2 milioane de euro.

"Ne-am retras din cursă, e scump, foarte scumă. Peste 1 milione o sumă mare pentru un jucător bun, dar când dai mulţi bani pentru el te gândeşti vei câştiga mai mult de pe el? Gigi plusase şi se dusese la 1.2 milioane. Nu e 1 milion, e mai mult. Ştefănescu acum venea pe o poziţie... E un jucîător bun, indiscutabil, dar ce să joace? Undeva în partea dreaptă, atacant lateral dreapta, iar Octavian Popescu ce joacă? E un jucător care are 20 de ani şi care a demonstrat că poate face diferenţa şi din poziţia aia. Când se va obişnui, va fi altceva", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Din informaţiile Orange Sport, singura echipă rămasă în cursa pentru transferul lui Marius Ştefănescu este Rapid, care negociază cu şefii clubului din Superligă. Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, îşi doreşte ca măcar 800.000 de euro să rămână în conturile clubului, deoarece Sepsi trebuie să împartă suma primită pe Ştefănescu cu Mihai Georgescu, omul care l-a format la şcoala sa de fotbal.

Afla mai multe despre: fcsb oferta transfer marius stefanescufcsb oferta marius stefanescufcsbgigi becali oferta marius stefanescugigi becali transer marius stefanescu 

viewscnt
Articole similare