Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se anunţă o soluţie bună" pentru FCSB! MM Stoica, impresionat de jucătorul despre care Gigi Becali spunea că "e mai tare decât Octavian Popescu": "Nu mă aşteptam"

"Se anunţă o soluţie bună" pentru FCSB! MM Stoica, impresionat de jucătorul despre care Gigi Becali spunea că "e mai tare decât Octavian Popescu": "Nu mă aşteptam"

FCSB

Comentarii

Evoluţia unui fotbalist care aparţine de FCSB l-a impresionat pe Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la "roş-albaştri", care l-a lăudat în direct la Orange Sport, şi nu s-a ferit de cuvinte în privinţa sa.

Jucătorul care l-a impresionat pe Mihai Stoica este Alexandru Musi (19 ani), fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolul, unde joacă în mod constant - ajutat şi de regula U21 - şi se face remarcat prin evoluţiile sale, cu goluri sau pase decisive.

Mihai Stoica, impresionat de evoluţiile lui Alexandru Musi, jucător despre care Gigi Becali spunea că "e mai tare decât Octavian Popescu"

Mihai Stoica a spus că nu se aştepta ca Musi să aibă o asemenea constanţă şi continuitate în evoluţii şi îl anunţă drept "o soluţie bună" pentru FCSB în perioada următoare, după împrumutul de la Petrolul. Oficialul FCSB l-a lăudat pe Musi pentru că face ambele faze, atac şi apărare, în timpul meciurilor.

În plus, Stoica a spus că meciul cu Rapid din Giuleşti al Petrolului l-a convins că Alexandru Musi este pe drumul cel bun în carieră. Chiar dacă n-a marcat, evoluţia lui Musi i-a întărit lui MM ideea că tânărul jucător crescut de FCSB este într-o creştere vizibilă.

"Nu mă aşteptam la constanţa asta din partea lui Musi, că are doar 19 ani, iar el a jucat pe partea stângă înainte. Anul ăsta va fi la Petrolul, doar că în perspectivă se anunţă o soluţie bună. Cu anul ăsta are patru ani de regula U21 şi e foarte respsonabil, face ambele faze, ceea ce e foarte important în fotbalul modern. El e driblangiu la bază, dar nu e cazul lui să nu se apere. Meciul cu Rapid din Giuleşti a fost definitoriu în ceea ce înseamnă noul Alexandru Musi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Alexandru Musi a jucat opt meciuri (619 minute) în tricoul Petrolului, a marcat de două ori şi a livrat două pase decisive.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb alexandru musimihai stoica alexandru musimihai stoica fcsb alexandru musimusi fcsbalexandru musi fcsb 

viewscnt
Articole similare