Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ianis Hagi pleacă şi de la Alaves. Mijlocaşul va juca la o altă echipă din iarnă după o răsturnare incredibilă de situaţie

BREAKING | Ianis Hagi pleacă şi de la Alaves. Mijlocaşul va juca la o altă echipă din iarnă după o răsturnare incredibilă de situaţie
Comentarii

Împrumutat la Deportivo Alaves până la finalul sezonului, Ianis Hagi ar putea schimba din nou echipa, mai repede decât se gândea.

Rangers n-are rezultatele pe care le aştepta, astfel că Michael Beale a fost îndepărtat de pe banca tehnică. Managerul britanic era cel care nu-l dorea pe Ianis Hagi la echipă, astfel că mijlocaşul român a fost împrumutat în campionatul Spaniei, la Deportivo Alaves.

Odată cu plecarea lui Michael Beale de la conducerea echipei, oficialii lui Rangers vor acum să-l readucă în lot pe Ianis Hagi. Cu evoluţii bune în La Liga, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a reuşit să se impună în echipa de start a lui Deportivo Alaves, însă, în iarnă, ar putea schimba din nou clubul.

Împrumutat până în vara anului următor în Spania, Ianis Hagi poate reveni în doar câteva luni în Scoţia. Oficialii lui Rangers sunt dispuşi să schimbe lotul din temelii în iarnă, iar printre cei vizaţi se regăseşte şi mijlocaşul român, care a fost îndepărtat de Michael Beale.

”Ianis Hagi ar putea fi rechemat în ianuarie” , scriu jurnaliştii scoţieni.

  • 4 milioane de euro valorează Ianis Hagi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 5 meciuri a bifat Ianis Hagi la Alaves, cu un total de 219 minute, fără goluri sau pase decisive

Afla mai multe despre: ianis hagialaves 

viewscnt
Articole similare