Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză TOTALĂ la FCSB. Becali, ofertă din vestul Europei pentru noul său puşti minune. Răsturnare incredibilă de situaţie

Surpriză TOTALĂ la FCSB. Becali, ofertă din vestul Europei pentru noul său puşti minune. Răsturnare incredibilă de situaţie

FCSB

Comentarii

FCSB este în căutarea unor jucători ofensivi pentru a-şi întări lotul, iar Gigi Becali a bifat deja un prim transfer important.

Dorin Rotariu a semnat cu vicecampioana României, din postura de jucător liber de contract, iar acum Gigi Becali speră să mai dea o lovitură. După ce a negociat intens, în vară cu Florin Tănase, latifundiarul din Pipera încearcă să-l convingă pe atacantul de 28 de ani să revină la FCSB încă din iarna acestui an.

De altfel, roş-albaştrii mai au sub contract şi un jucător ofensiv de mare perspectivă. Ianis Stoica are un start de sezon foarte bun la Universitatea Cluj, iar din vara anului următor, când îşi va încheia împrumutul la gruparea ardeleană, atacantul de 20 de ani ar putea fi păstrat în lotul lui Elias Charalambous.

În plus, Ianis Stoica s-ar putea impune şi în echipa de start a vicecampioanei României, potenţialul său fiind luat în considerare serios de Gigi Becali, care speră să-l vândă pe sume impresionante de bani. Din informaţiile Orange Sport, Grenoble, echipă care se luptă pentru promovarea în prima ligă franceză, a făcut o ofertă concretă, luna trecută, în ultima zi din perioada de transferuri, pentru Ianis Stoica.

Pe lângă Virgiliu Postolachi, transferat în vară, Grenoble l-a dorit şi pe Ianis Stoica şi l-a convins, iniţial, pe Gigi Becali să renunţe la fotbalistul său. Valeriu Argăseală pregătise chiar actele de transfer pentru a fi semnate de patronul FCSB-ului, care, ulterior, s-a răzgândit în ultimul moment şi s-a opus plecării lui Ianis Stoica în fotbalul francez.

  • 250 de mii de euro a oferit Grenoble, în vara acestui an, pentru transferul lui Ianis Stoica

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare