You are here:

BREAKING | Ianis Hagi schimbă campionatul! Fiul „Regelui” dă lovitura şi pleacă la un alt club din Vest

BREAKING | Ianis Hagi schimbă campionatul! Fiul „Regelui” dă lovitura şi pleacă la un alt club din Vest

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi are şanse foarte mici să continue la Rangers în acest sezon, el nefiind dorit de scoţieni.

Ianis Hagi, transfer de top! Cluburi importante din Vest îl doresc pe fiul „Regelui”

Internaţionalul român a avut prestaţii bune la Campionatul European din Germania, acolo unde naţionala României a reuşit să ajungă până în optimile de finală. Totuşi, scoţienii de la Rangers nu sunt impresionaţi şi nu vor să îl păstreze pe Ianis Hagi în lot.

Astfel, mijlocaşul român va trebui să-şi găsească un nou angajament pentru acest sezon. Cum nici la Alaves nu este dorit, sunt şanse mari ca Ianis să schimbe campionatul. Concret, fotbalistul naţionalei are oferte importante de la cluburi din Serie A, anunţă as.ro.

Chiar dacă echipele nu sunt încă dezvăluite, sunt şanse mari ca fiul lui Gică Hagi să schimbe campionatul şi să evolueze în Serie A. Nu ar fi prima experienţă în Italia pentru Ianis, el fiind transferat şi de Fiorentina în trecut.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ianis Hagi, lăudat de Nicuşor Dan

”Am urmărit doar meciurile României, am fost foarte aglomerat. Le-am văzut în cartier, cu vecinii şi cu copiii, într-o atmosferă foarte frumoasă. Pe stradă - e o stradă care nu se tranzitează. Când a fost meciul la ora 22.00, am proiectat pe o dubă şi s-a văzut foarte mare şi frumos. Când a fost la ora 19.00, nu puteam să proiectăm că era încă lumina afară şi ne-am uitat cu toţii la un televizor destul de mare”, a spus Nicuşor Dan. 

Pus să aleagă între Ianis Hagi şi Gheorghe Hagi, primarul general a răspuns: ”Îl apreciez foarte tare pe Ianis Hagi. E un băiat care munceşte, care vorbeşte limbi străine, care a ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinţilor”. 

Afla mai multe despre: ianis hagitransferserie a 

viewscnt
Articole similare