You are here:

Nicuşor Dan, impresionat de un fotbalist român pe care l-a văzut la EURO 2024: "Îl apreciez. A ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinţilor"

Nicuşor Dan, impresionat de un fotbalist român pe care l-a văzut la EURO 2024: "Îl apreciez. A ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinţilor"
Comentarii

Primarul general Nicuşor Dan susţine că a urmărit meciurile României de la Campionatul European de fotbal „în cartier, cu vecinii şi cu copiii”. ”Când a fost meciul la ora 22.00, am proiectat pe o dubă şi s-a văzut foarte mare şi frumos”, a spus Nicuşor Dan, la Prima TV. Primarul general este unul dintre admiratorii lui Ianis Hagi. ”E un băiat care munceşte, care vorbeşte limbi străine, care a ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinţilor”, a spus Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a urmărit ”în cartier, cu vecinii” meciurile României la EURO 2024

Primarul general Nicuşor Dan a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a urmărit meciurile de la EURO 2024. 

”Am urmărit doar meciurile României, am fost foarte aglomerat. Le-am văzut în cartier, cu vecinii şi cu copiii, într-o atmosferă foarte frumoasă. Pe stradă - e o stradă care nu se tranzitează. Când a fost meciul la ora 22.00, am proiectat pe o dubă şi s-a văzut foarte mare şi frumos. Când a fost la ora 19.00, nu puteam să proiectăm că era încă lumina afară şi ne-am uitat cu toţii la un televizor destul de mare”, a spus Nicuşor Dan. 

Pus să aleagă între Ianis Hagi şi Gheorghe Hagi, primarul general a răspuns: ”Îl apreciez foarte tare pe Ianis Hagi. E un băiat care munceşte, care vorbeşte limbi străine, care a ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinţilor”. 

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în şedinţa de Guvern, că va fi aprobat un memorandum prin care statul va finanţa de la buget academiile de fotbal publice sau private, pe baza clasificării făcute de Federaţia Română de Fotbal, astfel că pentru fiecare leu cheltuit de FRF sau cluburi, statul român va aloca, de asemenea, un leu.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 6 iulie, la ora 21:00,  va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: nicusor danianis hagiromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare