You are here:

Germanii au intrat peste el! Ce făcea după meci arbitrul de la Germania - Spania, la 80 de minute de la fluierul final: "De ce?"

Germanii au intrat peste el! Ce făcea după meci arbitrul de la Germania - Spania, la 80 de minute de la fluierul final: "De ce?"
Comentarii

Continuă indignarea germanilor pentru penalty-ul pe care l-au cerut, cu 13 minute înainte ca Spania să marcheze golul calificării în semifinala EURO 2024. Secundul lui Julian Nagelsmann a făcut scandal în vestiarul arbitrilor, iar jurnaliştii au privit revoltaţi cum Anthony Taylor a părăsit stadionul fără remuşcări.

Germanii s-au enervat după ce au văzut ce a făcut Anthony Taylor la finalul meciului cu Spania

Pe MHPArena, din Stuttgart, Germania a devenit prima ţară gazdă care nu trece de faza sferturilor de finală la un EURO. Spania s-a impus cu 2-1 printr-un gol superb marcat cu capul de Merino, în minutul 119, însă germanii sunt "bântuiţi" de o fază controversată petrecută în minutul 106. 

Atunci, Musiala a tras puternic în braţul depărtat al lui Cucurella, într-un moment în care fundaşul Spaniei se afla în propriul careu. Anthony Taylor nu a verificat monitorul VAR, iar reacţiile împărţite au curs, atât din partea experţilor, cât şi din partea arbitrilor. 

Jurnaliştii de la Bild au încercat să obţină o reacţie din partea centralului meciului controversat din sferturile de finală ale EURO 2024, însă au asistat doar la plecarea lui Anthony Taylor, fără o explicaţie aşteptată de suporteri. 

"Interesant, după meci, arbitrul nu a vrut să comenteze decizia sa!

De ce a decis Taylor să lase jocul să continue? Situaţia a fost verificată de arbitrul video? Cum se desfăşura comunicarea cu asistenţii săi? Întrebări care au rămas fără răspuns în această seară dramatică.

În schimb, Taylor şi echipa sa au plecat cu o dubă neagră Mercedes. La 9:47 p.m. arbitrul a fost plecat, la 80 de minute după fluierul final", a titrat Bild. 

În schimb, o altă publicaţie din Germania consideră că a identificat motivul pentru care arbitrul nu a acordat penalty în Germania - Spania

Secundul naţionalei Germaniei, scandal la vestiare cu Anthony Taylor 

În tensiunea generată de eliminarea de la EURO 2024, Sandro Wagner, secundul selecţionerului Julian Nagelsmann, s-a dus în vestiarul arbitrilor şi le-a cerut socoteală. Conform Bild, Wagner a ridicat tonul şi l-a insultat pe centralul meciului. 

Sursa citată susţine că lucrurile au escaladat, după ce Anthony Taylor nici măcar n-a dorit să-şi motiveze decizia de a nu acorda penalty. 

Julian Nagelsmann cere explicaţii

„De ani de zile încerc să înţeleg de ce niciun penalty nu este decis prin evaluarea a ceea ce se întâmplă în continuare. Un exemplu vă dau... dacă Jamal trage pe mijlocul porţii, eu nu cer niciodată lovitură de la 11 metri. Nu este o mişcare nefirească. Dar dacă mingea s-ar putea duce clar spre gol şi spaniolul o opreşte cu mâna? Nu o face intenţionat, dar asta nu mai contează. Arbitrul a fluierat mai mult pentru Spania şi mai puţin pentru noi".

Penaltyul pe care noi l-am primit împotriva Danemarcei a fost pentru mult mai puţin. Chiar nu pot înţelege de ce nu-l vedeţi, deşi aveţi 48.000 de reluări la dispoziţie?!.

Nu mă simt înşelat. În cele din urmă, există reguli şi nu cred că s-a făcut intenţionat. Ceea ce mi-aş dori este ca regulile să fie mai practice. Este o chestiune de miimi de secundă şi trebuie să decizi dacă a fost o mişcare naturală sau nu. Cred că dacă o minge care se îndreaptă spre poartă loveşte o mână, ar trebui să fie penalty", a declarat Nagelsmann, selecţionerul Germaniei, după 1-2 cu Spania, la EURO 2024. 

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 6 iulie, la ora 21:00,  va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: anthony taylorgermania spania euro 2024arbitraj germania spania euro 

viewscnt
Articole similare