Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mircea Lucescu se lasă de antrenorat, dar nu iese din fotbal! ”Il Luce”, dorit la un club important al Europei

BREAKING | Mircea Lucescu se lasă de antrenorat, dar nu iese din fotbal! ”Il Luce”, dorit la un club important al Europei
Comentarii

Mircea Lucescu este dorit de Fenerbahce pentru funcţia de director tehnic al clubului.

Conform presei din Turcia, ”Il Luce” ar putea deveni noul director tehnic al clubului din Istanbul din sezonul următor. Fenerbahce a ratat pentru al nouălea sezon cosecutiv titlul de campioană în Turcia, iar Jorge Jesus, tehnicianul echipei este pe picior de plecare. Yeniccagazetessi.com relatează că, Mircea Lucescu ar urma să vină la pachet cu Volkan Demirel, care ar deveni noul antrenor al echipei. Fenerbahce a terminat sezonul pe locul doi, la cinci puncte în spatele rivalei Galatasaray.

Demirel o va părăsi pe Hatayspor, echipă ce nu a putut continua în campionatul Turciei din cauza cutremurelor ce au lovit ţara în luna februarie a acestui an.

Carieră impresionantă pentru ”Il Luce”

Mircea Lucescu şi-a început cariera de antrenorat în urmă cu 44 de ani. Acesta a debutat în 1979 pe banca Corvinului Hunedoara, echipă la care a evoluat ca fotbalist timp de cinci. De atunci, Lucescu şi-a mai trecut în CV naţionala României, Dinamo, Pisca, Brescia, Reggiana, Rapid, Internazionale, Galatasaray, Shakhtar, Zenit, naţionala Turciei şi Dynamo Kiev, echipă la care activează.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului în Ucraina, Dynamo Kiev este sigură că va termina pe locul patru, poziţie ce asigură participarea în sezonul următor de UEFA Conference League. 

 

Afla mai multe despre: mircea lucescufenerdemirelgalatasaray 

viewscnt
Articole similare