You are here:

BREAKING | Mircea Lucescu, SUPER lovitură! Legendarul antrenor semnează cu o echipă uriaşă a Europei. Anunţul făcut de CNN

BREAKING | Mircea Lucescu, SUPER lovitură! Legendarul antrenor semnează cu o echipă uriaşă a Europei. Anunţul făcut de CNN
Comentarii

Legendarul antrenor Mircea Lucescu, ajuns la 74 de ani, se pregăteşte să revină în fotbal.

Experimentatul tehnician este dorit de Fenerbahce Istanbul, anunţă CNN Turcia, care notează că Mircea Lucescu ar urma să facă pereche un un tehnician mai tânăr, pe banca formaţiei din Superliga Turciei.

Fenerbahce, despre care presa din Turcia a scris zilele trecute că ar fi fost interesată şi de Răzvan Lucescu, are doi tineri tehnicieni pe listă. Este vorba despre fostul fotbalist al lui Fenerbahce, Erol Bulut, în prezent tehnician al lui Alanyaspor, sau Huseyin Eroglu, antrenorul formaţiei Altinordu.

Presa din Turcia mai notează că după ce va ajunge la un acord cu Mircea Lucescu, Fenerbahce va demara negocierile cu unul dintre Erol Bulut sau Huseyin Eroglu pentru ocuparea postului de antrenor principal. Mircea Lucescu ar urma să fie consultant al antrenorului şi principal responsabil de transferurile celor de la Fenerbahce.

Fenerbahce, de 19 ori campioană naţională, ultima oară în 2014, ocupă în prezent locul al şaptelea în clasamentul primei ligi din Turcia, cu 40 de puncte acumulate în 26 de etape.

Mircea Lucescu, super lovitură. Revine în fotbal la 74 de ani

Mircea Lucescu este liber de contract din 2019, atunci când s-a despărţit de echipa naţională a Turciei. În Turcia, Mircea Lucescu a mai antrenat Galatasaray şi Beşiktaş. De-a lungul carierei, legendarul antrenor a mai pregătit Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bucureşti, Internazionale Milano, Şahtior Doneţk şi Zenit Sankt Petersburg.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare