Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | CFR Cluj aduce un fost antrenor de la Real Madrid şi Juventus! Toate detaliile

BREAKING NEWS | CFR Cluj aduce un fost antrenor de la Real Madrid şi Juventus! Toate detaliilegalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Reputatul cotidian Gazetta dello Sport scrie că CFR Cluj este foarte aproape să-l aducă pe Fabio Pecchia ca antrenor, în locul lui Dan Petrescu.

Fost antrenor la Verona şi Juventus U23, Fabio Pecchia este aproape de un acord cu CFR Cluj, scrie Gazetta dello Sport, cel mai important cotidian din Italia. 

CFR Cluj, mega lovitură! Campioana, discuţii avansate cu Fabio Pecchia, fost antrenor secund la Real Madrid şi principal la Juve U23

Jurnalistul Carlo Laudisa notează că tehnicianul italian în vârstă de 47 de ani pune la punct detaliile pentru a prelua actuala campioană a României de la Dan Petrescu. Totodată, sursa citată, notează că viitorul tehnician al CFR-ului se va alege între Pecchia şi Edward Iordănescu.

”Fostul antrenor de la Juventus U23 a fost în contact în ultimele ore cu conducerea clubului din România, care caută un înlocuitor pentru Dan Petrescu. Acesta din urmă pare că se îndreaptă spre o experienţă în Arabia Saudită” notează sursa citată.

Fabio Pecchia este fost internaţional italian şi a început să antreneze în 2011 când a preluat modesta formaţie italiană, Gubbio. În stagiunea 2012-2013 a fost antrenorul principal al echipei Latina, după care a făcut o mutare foarte inspirată în cariera sa. Pecchia a devenit parte a staff-ului lui Rafa Benitez, alături de care a lucrat la Napoli, Real Madrid şi Newcastle. În 2015-2016, Pecchia a fost secundul lui Rafa Benitez pe Santiago Bernabeu şi a lucrat alături de fotbalişti uriaşi precum Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos sau Luka Modric. Din 2016 a ales să meargă pe cont propriu şi a preluat formaţia Hellas Verona, unde a rezistat două sezoane.

2019 l-a găsit pe banca tehnică a japonezilor de la Avispa Fukuoka, iar în acelaşi an a semnat cu Juventus, unde a preluat echipa U23 a clubului piemontez. Ca jucător, Pecchia este campion al Italiei cu Juventus Torino şi fost campion european de tineret cu naţionala Italiei.

Singurele performanţe ca antrenor sunt promovarea obţinută cu Verona, precum şi Cupa Italiei la nivel U23 câştigată cu Juventus U23. 

Celebrul cotidian Gazetta dello Sport scrie acum că Pecchia ar putea începe o nouă aventură în cariera sa, dacă va ajunge la un acord cu CFR Cluj. Pentru postul de antrenor principal, Pecchia se luptă cu Edward Iordănescu, mai scrie sursa citată.  

Afla mai multe despre: fabio pecchiacfr clujjuventus torinoreal madriddan petrescu 

viewscnt
Articole similare