Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dat afară de Gigi Becali în această vară, jucătorul ”de naţională” şi-a găsit echipă!

BREAKING NEWS | Dat afară de Gigi Becali în această vară, jucătorul ”de naţională” şi-a găsit echipă!

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a făcut o remaniere serioasă a lotului, în această vară, iar printre primii jucători îndepărtaţi a fost mijlocaşul nord-macedonean Boban Nikolov (29 de ani)

Boban Nikolov este un obişnuit al echipei naţionale a Macedoniei de Nord, acolo unde a bifat 49 de prezenţe şi 4 goluri, însă unde nu a mai ajuns de la finalul anului 2022.

Mijlocaşul spera ca transferul la FCSB să-i ofere mai multă vizibilitate în ochii selecţionerului Macedoniei, însă s-a întâmplat exact contrariul.

Boban Nikolov şi-a găsit echipă, după despărţirea de FCSB

Boban Nikolov a sosit la FCSB în septembrie 2022, liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu moldovenii de la Sheriff Tiraspol.

Chiar dacă aşteptările au fost mari, Boban nu s-a ridicat nicio secundă la nivelul acestora, cu toate că bunul său prieten, Florin Tănase, girase pentru el în faţa lui Gigi Becali.

L-am întrebat pe Tănase despre Nikolov, iar el mi-a spus că e un jucător de tipul lui Oaidă, dar puţin mai bun. El recuperează şi pasează, dar, cel mai important, nu pierde mingea”, declara Gigi Becali despre Nikolov, în momentul transferului.

După doar 13 meciuri pentru FCSB, cu un total de nici 300 de minute, Gigi Becali l-a anunţat pe Boban Nikolov că nu-i va prelungi contractul scadent în vara lui 2023, iar fotbalistul a fost lăsat liber de contract.

În aceste zile, mijlocaşul trecut şi pe la Academia ”Gheorghe Hagi”, pare să-şi fi găsit un nou angajament.

Conform jurnaliştilor turci, Boban Nikolov a ajuns la un acord cu formaţia Genclerbirligi, din liga a doua a Turciei.

Se pare că-n acest moment se pun la punct ultimele detalii, iar în zilele următoare va fi oficializat transferul său.

Afla mai multe despre: boban nikolovgenclerbirligiflorin tanasegigi becali 

viewscnt
Articole similare