Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mircea Rednic a făcut infarct şi a fost operat, de urgentă, pe cord

BREAKING NEWS | Mircea Rednic a făcut infarct şi a fost operat, de urgentă, pe cord

UTA

Comentarii

Mircea Rednic a făcut infarct şi a ajuns să fie operat de urgenţă pe cord.

Mircea Rednic a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord în această dimineaţă, după ce a suferit un infarct în timpul partidei cu FCSB.

Antrenorul a simţit dureri încă de la meciul cu FCSB. Acum este în stare stabilă, dar o să rămână sub supravegherea strictă a cadrelor medicale, anunţă sursa citată anterior.

Patronul de la UTA, Alexandru Meszar, a vorbit în exclusivitate pentru Orange Sport despre situaţia lui Rednic:

Domnul Rednic este exact aşa cum ne-a obişnuit. Este bine, e glumeţ, deschis. Primele semne au apărut în pauza meciului cu FCSB. De fapt, chiar atunci a făcut acel infarct. Apoi şi-a revenit, însă azi nu s-a simţit deloc bine şi am mers la un control mai amănunţit.

S-a descoperit că în timpul meciului a făcut infarctul. S-a dus la cardiologie şi soluţia a fost intervenţie chirurgicală imediată. Trei zile rămâne la spital şi apoi peste 1-2 săptămâni poate relua activitatea, dacă îşi doreşte dânsul, noi îl aşteptăm cu braţele deschise”.

UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Alexandru Pantea şi Florinel Coman. Amândoi au văzut al doilea galben. 

Comunicatul postat de UTA Arad:

”Multă sănătate, Mircea Rednic! 

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. 

Astăzi, în urma unui control amănunţit, medicii au decis să-i monteze un stent şi să-l ţină sub supraveghere la Spitalul Judeţean, pentru următoarele zile. 

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcţie de starea medicală de la acel moment. 

Îi dorim multă sănătate şi îl aşteptăm cât mai repede alături de echipă!”

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradinfarctprobleme 

viewscnt
Articole similare