Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN financiar pentru Becali: "Gata, îl vinde". Marea lovitură dată de patronul FCSB-ului

Un nou TUN financiar pentru Becali: "Gata, îl vinde". Marea lovitură dată de patronul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pregăteşte schimbări masive pe plan personal, iar acum îşi îndreaptă investiţiile şi către piaţa imobiliară, nu numai către FCSB.

Prieten bun cu Gigi Becali, Dumitru Dragomir a dezvăluit că patronul FCSB-ului are un proiect amplu în Pipera, unde va construi o biserică, un palat şi clădiri de birouri şi de locuinţe.

"Biserica e la 300 de metri de mine! Şi-a făcut el şi birourile lui. Nu şi le-a terminat încă. Structura e finalizată. Pentru asta îşi face palatul ăsta lângă biserică. Categoric se va muta de la Palat!

Palatul îl vinde, mă! Poate să-l vândă oricând! Are valoare comercială formidabilă. Când are nevoie de bani, îl vinde!" , a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

De altfel, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a primit oferte importante pentru a-şi vinde palatul pe care îl deţine în Bucureşti.

"Este adevărat că am primit o ofertă pentru Palat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!

A venit şi o agenţie, cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâţia bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? 

Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis: «Bine. Dacă îl vreţi, ăsta-i preţul: 25 de milioane». Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare