Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Petrolul are antrenor! Marian Copilu s-a săturat şi l-a sunat imediat după ruşinea cu Voluntari. ”Mâine conduce antrenamentul”

BREAKING NEWS | Petrolul are antrenor! Marian Copilu s-a săturat şi l-a sunat imediat după ruşinea cu Voluntari. ”Mâine conduce antrenamentul”

Superliga

Comentarii

Petrolul a intrat serios în hora echipelor care se luptă pentru evitarea retrogradării, după meciul catastrofal cu FC Voluntari, pierdut de ”lupi” cu 0-4.

Eşecul a fost foarte greu de digerat pentru Marian Copilu, preşedintele clubului prahovean, care a luat o măsură de urgenţă la nivelul băncii tehnnice.

Mişcare total surprinzătoare făcută de Petrolul! Cine este noul antrenor al ”găzarilor”

Florin Stângă nu va mai ocupa funcţia de antrenor principal al clubului de pe Ilie Oană. În urmă cu o lună, Stângă l-a înlocuit pe Florin Pârvu, demis după ratarea play-off-ului, iar rezultatele nu au fost rele (o victorie, un egal şi o înfrângere).

Cu toate acestea, Marian Copilu nu a suportat umilinţa cu FC Voluntari şi a decis să apeleze la un tehnician cu experienţă.

Este vorba despre Laszlo Balint, tehnicianul care a reuşit să o promoveze pe UTA în Superligă după ani buni de secetă.

Din informaţiile Fanatik, ”Gyuszi” s-a înţeles foarte repede cu Marian Copilu şi va conduce antrenamentul de mâine al ”lupilor”. Balint va debuta pe banca Petrolului în deplasarea de la ”U”, programată pe 13 aprilie.

Laszlo Balint nu a mai antrenat pe nimeni din aprilie 2023, după ce s-a despărţit pentru a doua oară de UTA. În cariera sa, ”Gyuszi” le-a mai pregătit pe Csikszereda, Metaloglobus şi Universitatea Craiova.

Petrolul este pe locul 11, cu 22 de puncte, şase mai multe decât Dinamo, echipă ce ocupă prima poziţie ce va retrograda direct la sfârşitul sezonului.

Afla mai multe despre: laszlo balintsuperligapetrolul ploieştifc voluntari 

viewscnt
Articole similare