Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Veste uriaşă pentru FCSB! Vlad Chiricheş a ajuns la baza din Berceni. MM Stoica: ”M-am uitat în ochii lui”

BREAKING NEWS | Veste uriaşă pentru FCSB! Vlad Chiricheş a ajuns la baza din Berceni. MM Stoica: ”M-am uitat în ochii lui”

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş este ţinta principală a lui Gigi Becali în această vară la FCSB, dar fundaşul român mai are oferte extrem de atractive din afară.

BREAKING NEWS | Veste uriaşă pentru FCSB: vine fundaşul central! MM Stoica: ”M-am uitat în ochii lui”

Gigi Becali speră la o revenire incredibilă a lui Vlad Chiricheş în această vară la FCSB. Una dintre ofertele omului de afaceri pentru internaţionalul român este de un milion de euro.

Vlad Chiricheş a venit în baza celor de la FCSB pentru a face câteva antrenamente, astfel încât să fie pregătit din punct de vedere fizic atunci când va semna cu o nouă echipă.

Totuşi, fotbalistul s-a pregătit separat, nu alături de elevii lui Elias Charalambous. MM a profitat de situaţie şi l-a abordat.

MM Stoica a venit azi cu veşti foarte bune pentru fanii FCSB-ului şi a dezvăluit că a avut o discuţie cu Chiricheş şi că semnele sunt pozitive!

”Eu am speranţe, chiar am. Acum în câteva zile vom ştii dacă da sau nu. Cred că il cunosc destul de bine, m-am uitat in ochii lui si cred că il cunosc bine, îi surade ideea. S-a antrenat separat, la sală, dar asta se intampla cu toţi jucătorii care au fost la noi. E finul lui Pintilii, nu e problemă, îşi fac concediile impreună. Nu e asta problemă. Mai are variante, dar parcă, parcă... Vibe-ul lui m-a făcut să sper. P

Pentru noi e lovitură mare din foarte multe puncte de vedere. Poate să fie extrem de important în vestiar, e primul jucător de care se stie ca poate vine si mă întreabă toţi jucătorii în vestiar. De obicei nu prea te întreabă, că e concurenţă, dar de Chiricheş toţi întreabă. E singurul”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

În vârstă de 33 de ani, Chiricheş a ajuns în Italia în 2015 şi a jucat la Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

  • Cotat la 900 de mii de euro de către Transfermarkt, Vlad Chiricheş a jucat 16 meciuri pentru Cremonese în sezonul trecut din Serie A.

Vlad Chiricheş are în palmares trei trofee, toate cu FCSB: două titluri de campion al României (2012-2013 şi 2013-2014) şi o Supercupă a României (2013-2014).

MM Stoica, replică acidă pentru Florin Talpan: ”Aşa a ajuns Armata Română? Să tolereze un asemenea specimen? Are probleme mari!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: vlad chiricheşfcsbmm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare