You are here:

BREAKING | Niţă pleacă de la Gaziantep! Eroul României de la EURO 2024 a ales noua destinaţie

BREAKING | Niţă pleacă de la Gaziantep! Eroul României de la EURO 2024 a ales noua destinaţie
Comentarii

Florin Niţă nu va mai continua în Turcia, la Gaziantep, el dorind să facă pasul către un transfer în Arabia Saudită.

Florin Niţă prinde transferul carierei după evoluţiile foarte bune de la EURO

Goalkeeper-ul României nu mai are contract cu Gaziantep, iar turcii au încercat să-l păstreze pe Niţă în lot, oferindu-i un contract pe doi ani. Românul a vrut un salariu de 800.000 de euro pe sezon, dar şi un bunos la semnătură de 400.000 de euro. Din păcate pentru Niţă, cei de la Gaziantep au refuzat imediat propunerea cerută de portar.

Astfel, Florin Niţă are două variante foarte importante: Arabia Saudită sau Rapid Bucureşti, acolo unde Dan Şucu îi oferă de asemenea un salariu uriaş pentru nivelul fotbalului românesc. Patronul de la Rapid îi oferă 30.000 de euro/lună lui Niţă, dar şi un bonus la semătură de 150.000 de euro.

Totuşi, goalkeeper-ul naţionalei nu este interesat nici de oferta din Superliga României, el fiind decis să plece în Arabia Saudită, acolo unde toate pretenţiile sale financiare pot fi acoperite.

Anunţul a fost făcut chiar de presa din Turcia, care mai precizează că inclusiv Marius Şumudică l-a sfăfuit pe Niţă să aleagă Arabia Saudită.

Mihai Stoichiţă, mândru de performanţa României de la EURO 2024

„De foarte multă vreme n-am mai fost asa mândru că sunt român, ăsta a fost principalul câştig, pe lângă rezultate. Mă gândeam că Germania este o ţară destul de scumpă, greu de accesat, dar uite că ataşamentul faţă de culorile României au fost primordiale pentru toată lumea.

Această echipă a reaprins un sentiment de mândrie. E cel mai important lucru să spui cu toată inima că eşti român. S-a văzut bunul simţ al poporului nostru, e o normalitate să fim aşa. Nu va fi izolat exemplul dat de noi, este un imbold pentru toată lumea.

Când eşti câştigător, fiecare vrea ca ideea asta de învingător să fie dusă mai departe de acelaşi grup şi acelaşi antrenor. Aşteptaţi săptămâna ce vine pentru o decizie în privinţa lui Edi.

La ora actuală avem probleme cu echipele mari. Echipele mari încă ne pun probleme, dar mai pot fi puse lucruri la punct până la startul preliminariile pentru Mondial”, a spus Mihai Stoichiţă, la revenirea României în ţară.

Afla mai multe despre: florin nitagazianteptransferarabia saudita 

viewscnt
Articole similare