Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | O nouă "bijuterie" de stadion în Liga 1! Finanţare de la Guvern: 65 de milioane €

BREAKING | O nouă "bijuterie" de stadion în Liga 1! Finanţare de la Guvern: 65 de milioane €

Superliga

Comentarii

O nouă "bijuterie" de stadion va apărea în Liga 1. Chindia Târgovişte va juca pe un nou stadion, după ce Guvernul a aprobat o finanţare de 65 de milioane de euro, asigurată de Ministerul Dezvoltării.

Chindia Târgovişte va avea, din nou, propriul stadion pe care să joace în Liga 1. Guvernul României a aprobat, miercuri, o finanţare de aproximativ 65 de milioane de euro, asigurată de Ministerul Dezvolătirii, pentru construirea unei noi noi arene sportive la Târgovişte.

O nouă "bijuterie" de stadion. Finanţare de la Guvern: 65 de milioane €! Echipa joacă în Liga 1

Guvernul a aprobat, miercuri, o finanţare de aproximativ 65 de milioane de euro pentru construirea unui nou stadion în Târgovişte, finanţare asigurată de Ministerul Dezvoltării.

Ministerul Dezvolătrii, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a anunţat, pe pagina de Facebook, că Guvernul a aprobat bugetul pentru construirea unui nou stadion la Târgovişte. O nouă "bijuterie" de stadion va apărea, astfel, în Liga 1, iar Chindia Târgovişte va juca din nou pe teren propriu.

"Guvernul României a aprobat, în şedinţa de astăzi, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui stadion în municipiul Târgovişte (jud. Dâmboviţa). Stadionul va beneficia de o finanţare de 323.732.000 lei, asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei", se arată într-un comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook a MDLPA.

Noul stadion de la Târgovişte va avea 12.012 locuri şi va fi construită pe o suprafaţă de 69.559 de metri pătraţi. Arena va avea la dispoziţie 254 de locuri VIP, 92 de locuri pentru presă şi 68 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi.

Mai mult, noua "bijuterie" de la Târgovişte va dispune şi de un teren de antrenament, o parcare publică supraterană, iar, pentru producerea energiei electrice, vor fi instalate sisteme solare.

În ultimele sezoane, de la promovare încoace, Chindia a jucat meciurile de pe teren propriu, la Ploieşti.

Afla mai multe despre: chindia targoviste stadionchindia stadionstadion nou chindia targovistestadion chindia 

viewscnt
Articole similare